De hond is depressief vanwege de dood van zijn zus: de eigenaar troost hem door een nieuwe pup mee naar huis te nemen

Janine image
door Janine

11 September 2018

De hond is depressief vanwege de dood van zijn zus: de eigenaar troost hem door een nieuwe pup mee naar huis te nemen
Advertisement

Met een sterfgeval omgaan is moeilijk, vooral als het gaat om iemand met wie je een sterke band hebt en met wie je het grootste deel van je leven hebt doorgebracht.

Voor dieren is het precies hetzelfde: vooral degenen die een paar honden of katten hebben, weten hoeveel ze kunnen lijden na het sterven van hun kameraad. Soms is de liefde die de eigenaar hen kan bieden niet genoeg om die leegte te vullen en lijkt het dier niet langer dezelfde te zijn.

Dit is wat er met Cash gebeurde, niet in staat om te herstellen van een pijnlijk verlies tot zijn baasje een lief idee had.

Advertisement
De hond is depressief vanwege de dood van zijn zus: de eigenaar troost hem door een nieuwe pup mee naar huis te nemen - 1

De familie van Cash beweerde dat na de dood van zijn zus Rosie hun hond was veranderd. Hij was altijd verdrietig en depressief, niet in staat om de energie te vinden die hij had. Dus ze hadden een eenvoudig maar effectief idee: hem een speelkameraadje geven!

In het begin waren ze bang dat de hond, die volwassen is, slecht zou hebben gereageerd op de komst van een indringer in huis, maar als je naar de video kijkt... oordeel zelf maar!

Advertisement