Een pup weigert zijn zieke zusje bij de dierenarts achter te laten - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Een pup weigert zijn zieke zusje bij…
De video van deze buidelrat laat zien dat de liefde van een moeder groter is dan wat dan ook in de wereld 24 gedenkwaardige momenten die het leven van deze mensen op een onuitwisbare manier hebben getekend

Een pup weigert zijn zieke zusje bij de dierenarts achter te laten

Door Janine
11.583
Advertisement

Wanneer we spreken van broederliefde, hebben we het over een relatie van genegenheid, loyaliteit, onlosmakelijke wederzijdse toewijding, voorbij tijd en moeilijkheden.

Zelfs als een bloedband niet automatisch leidt tot het hebben van een dergelijke relatie, helpt het samen opgroeien zeker deze band te creëren. En het is zo sterk en kenmerkend dat het ook bij andere dieren voorkomt.

Deze twee puppy's laten ons bijvoorbeeld zien wat het betekent om broer en zus te zijn en samen de donkerste momenten te overwinnen.

Het zijn nog maar twee Duitse herderpups, maar ze hebben al wat naars meegemaakt.

Deze twee honden hebben namelijk een vreselijke ziekte opgelopen: het hondenparvovirus. Dit is een gastro-enteritis die bij puppy's jonger dan zes maanden gemakkelijk dodelijk kan zijn als het niet tijdig wordt behandeld. De meest voorkomende symptomen zijn dysenterie - oftewel diarree met bloedverlies - braken, anorexia, extreme uitputting, weigering om te eten en te drinken.

Gelukkig werden de twee puppy's in kwestie tijdig behandeld: de reu is al hersteld en kon onmiddellijk naar huis terugkeren, maar wil het niet. Hij is namelijk niet van plan om zijn geliefde kleine zusje juist op dit moment alleen te laten. Hij heeft het net meegemaakt, ze waren steeds samen en hij weet wat dat betekent.

Op de video is te zien hoe het broertje zijn zusje probeert te beschermen, door haar te omhelzen met een poot en zijn snuit op haar nek te leggen: gebaren van genegenheid en troost, om haar te laten weten dat, zolang ze niet genezen is, hij aan haar zijde zal staan.

Is het geen fantastische demonstratie van broederliefde?

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt