Het is tijd om het matras te desinfecteren: met deze 2 ingrediënten was het nog nooit zo eenvoudig - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Het is tijd om het matras te desinfecteren:…
Praten met je huisdieren is geen teken van gekte: experts bevestigen dit Baby's met een groot hoofd zijn intelligenter dan gemiddeld... dat onthult een wetenschappelijke studie

Het is tijd om het matras te desinfecteren: met deze 2 ingrediënten was het nog nooit zo eenvoudig

Door Janine
8.325
Advertisement

Het matras is een van die dingen in huis die nooit de juiste verzorging krijgt: een beetje omdat we het vergeten en een beetje omdat we doen alsof we het ons niet herinneren - laten we eerlijk zijn! Het is echter tijd om hem schoon te maken: heb je enig idee hoeveel stof, dode huidcellen, mijten en ander vuil zich binnenin verzamelen? Bovendien is er een heel eenvoudige truc om binnen een mum van tijd dit klusje te klaren: de ingrediënten? Natriumbicarbonaat en essentiële olie naar keuze.

Het verschil tussen voor en na kun je met je eigen ogen zien.

Dit heb je nodig om je matras schoon te maken:

  • 1 kopje natriumbicarbonaat
  • 4-5 druppels essentiële olie (lavendel is bijvoorbeeld heerlijk!)
  • een grote pot
  • een vergiet
  • de stofzuiger

Procedure:

Doe het bicarbonaat in de pot en voeg de druppels essentiële olie toe: sluit goed en schud de pot om de ingrediënten te mengen. Doe het mengsel in een vergiet en "strooi" het gelijkmatig op het matras.

Nu moet je het een uur in laten trekken: het bicarbonaat desinfecteert het matras die in het weefsel binnendringt, terwijl de essentiële olie een delicaat ontspannend aroma zal geven.

Na het uur kun je het bicarbonaat opzuigen met de stofzuiger door een schone borstel te gebruiken. Jouw matras is nu vrij van vuil, zonder chemische produkten te hebben gebruikt!

Deze methode is niet alleen van toepassing op matrassen: het is ook uitstekend geschikt voor het reinigen van stoffen banken en kussens. Probeer het!

We adviseren je om de behandeling één keer per maand te herhalen, aan beide kanten om voor een grondige reiniging te zorgen!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt