Een klant klaagt over de ober omdat hij autistisch is: de eigenaar legt hem op een geniale manier het zwijgen op - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Een klant klaagt over de ober omdat…
Volgens studies zijn mensen die lang uitslapen creatiever en intelligenter Een juf maakt een

Een klant klaagt over de ober omdat hij autistisch is: de eigenaar legt hem op een geniale manier het zwijgen op

6.695
Advertisement

In Zuid Carolina is er een plek waar iedereen dezelfde rechten heeft om te werken. We hebben het over de Pizza Inn van Amanda Skelton Cartigine, waarvan de werknemers voornamelijk jongeren zijn met een handicap. Een geweldige en belangrijke les in de mensheid die blijkbaar niet door iedereen werd gewaardeerd. Een klant klaagde namelijk over de service van het restaurant toen hij een autistische jongen vroeg om zijn slakom te vullen en hij niet in staat was om dit te doen.

Het ongelukkige voorval in de Pizza Inn vond plaats in september 2018. De klant klaagde bij de restauranteigenaar over de slechte service die hij ontving nadat hij een autistische jongen vroeg om een kom te vullen, een taak die hij nog niet kon uitvoeren. De man, kwaad, suggereerde de vrouw een bord buiten het restaurant te plaatsen om klanten te "waarschuwen" dat haar werknemers mensen zijn met "speciale behoeften".

Het principe voor elke ondernemer is dat "de klant altijd gelijk heeft", en dus heeft Amanda echt een bord buiten het restaurant neergezet, maar dat is niet precies wat de ontevreden klant bedoelde. Dit is wat ze erop heeft geschreven:

We zijn trots om gelijke kansen op werk te bieden en ALLE kinderen van God aan te nemen!

Advertisement

In de keuken van Pizza Inn werken ongeveer 16 gehandicapte jongeren, terwijl er in de eetzaal nog eens 10 zijn. Iedereen probeert zijn werk op zijn best uit te voeren op zijn eigen tijd en met zijn eigen mogelijkheden. De eigenaar van de pizzeria wil dat het voor iedereen duidelijk is welk belangrijk werk deze jongeren hier doen zonder iemand toe te staan al hun inspanningen te vernietigen.

De boodschap van gelijkheid gelanceerd door Amanda is duidelijk en sterk. Als klanten het er niet mee eens zijn, kunnen ze hun geld uitgeven waar ze willen, want hier in de Pizza Inn "heeft de klant niet altijd gelijk".

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt