Een schoenenwinkel heeft de deuren geopend voor zwerfhonden om hen te beschermen tegen de kou en de regen - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Een schoenenwinkel heeft de deuren geopend…
De 9-ogentest: wat je het meest aantrekt, kan iets over je persoonlijkheid onthullen De figuur die je als eerste ziet, zou je aanwijzingen kunnen geven over je huidige psychologische situatie

Een schoenenwinkel heeft de deuren geopend voor zwerfhonden om hen te beschermen tegen de kou en de regen

Door Janine
5.093
Advertisement

Klimaatverandering maakt meteorologische verschijnselen intenser en verwoestender: orkanen, stortregens, aardbevingen en aardverschuivingen maken onze steden onveilig. Het zijn niet alleen menselijke wezens die lijden onder de gevolgen van de natuur, maar ook dieren.

In Mexico, in de stad Oaxaca, kwam de kou plotseling. Sommigen waren in staat om zich in huis op te sluiten, maar buiten zijn er die geen huis hebben: zwerfdieren en daklozen. Als voor de laatste de overheid schuilplaatsen en warme maaltijden heeft opgezet, dacht een schoenenwinkel aan honden zonder baas.

Een schoenenwinkel heeft de deuren geopend voor zwerfhonden die op zoek waren naar een warme plek.

De eigenaren van de winkel hebben op Facebook een foto geplaatst van twee honden die zich tussen de schappen hebben gewurmd om zichzelf tegen de kou te beschermen. De post is viral gegaan en verschillende dierenbeschermingsorganisaties hebben hun erkenning betuigd: "Vandaag was het een koude en regenachtige dag, twee honden werden binnen in een winkel verwelkomd, elders zouden ze alleen als "vuile honden" worden beschouwd. 'Juliancito' je bent een held"!

De foto is de hele wereld over gegaan en honderden mensen hebben het gebaar van de schoenenwinkel geprezen.

Advertisement

Nu is er niets anders te doen dan een thuis te vinden voor de twee pechvogels!

"Goede daden gaan altijd viral; de winkel waardeert de lof die op Facebook is ontvangen, maar we zouden graag zien dat deze twee een familie vinden, dat ze worden GEADOPTEERD".

"Deze vrienden zwerven door het marktgebied, ze voeden zich met afval en wat sommige voorbijgangers achterlaten." Help ons een thuis voor hen te vinden!

We hopen echt dat deze twee honden snel een thuis zullen vinden en dat ze niet meer hoeven te schuilen in een schoenenwinkel om de winter te overleven!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt