Haar kleindochter vermomt de hond als baby om hem mee te nemen naar oma in het ziekenhuis

Janine image
door Janine

20 December 2018

Haar kleindochter vermomt de hond als baby om hem mee te nemen naar oma in het ziekenhuis
Advertisement

De liefde en genegenheid van onze geliefden kunnen in sommige gevallen het beste medicijn zijn. Hetzelfde geldt voor onze viervoetige vrienden die ons met de liefde die ze geven, beter doen voelen als we verdrietig zijn. Misschien is het juist om deze reden dat een jonge dierenarts uit Californië besloten heeft om de hond van haar oma te vermommen als baby, om hem het ziekenhuis in te laten sluipen...

Advertisement
Shelbae/Twitter

Shelbae/Twitter

Dieren zijn niet toegestaan in ziekenhuizen, ook al willen sommige patiënten soms niets liever dan met hun trouwe viervoeter knuffelen. Het is waarschijnlijk dezelfde redenering die Shelby Hennick, een jonge dierenarts uit Californië (VS) samen met haar moeder maakte tijdens hun bezoek aan haar oma. De oude vrouw was in het ziekenhuis opgenomen vanwege een ziekte en moest haar trouwe Patsy thuis laten, de hond die ze ongeveer 13 jaar heeft, sinds het een puppy was. Voordat moeder en dochter naar het ziekenhuis gingen, gingen ze de hond halen om hem naar zijn oude baasje te brengen.

Advertisement
Shelbae/Twitter

Shelbae/Twitter

Hoewel in sommige ziekenhuizen dieren mogen binnenkomen, wist Shelby niet zeker of Patsy mee naar binnen mocht en daarom deed ze een eenvoudige truc. Nadat ze een grijze deken had gepakt die ze in de auto had liggen, wikkelde het meisje de hond erin en liet iedereen geloven, inclusief haar oma, dat het een slapende baby was. Uiteraard was de verrassing enorm voor de vrouw die werd geknuffeld en in het gezicht gelikt door Patsy die erg blij was haar te zien!

Shelbae/Twitter

Shelbae/Twitter

Kort na deze mooie verrassing werd oma Hennick ontslagen uit het ziekenhuis, waar iedereen blij om was, inclusief Patsy. Was het de kleine hond waardoor de vrouw zich beter voelde? Ondertussen is het verhaal viral gegaan en was het op Twitter trending topic waardoor het de aandacht van de media heeft getrokken. Een mooi verhaal met een happy end dat nogmaals laat zien hoe in sommige gevallen liefde en genegenheid het krachtigste medicijn is!

Wees uiteraard voorzichtig en informeer voordat je honden in gezondheidscentra introduceert, want het kan verboden zijn en niet veilig voor andere patiënten!

Advertisement