Dit matras van bijna 4 meter is ontworpen voor het hele gezin - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Dit matras van bijna 4 meter is ontworpen…
Een keer per week voor de kleinkinderen zorgen kan de mentale veroudering van oma’s vertragen: dat beweert een studie Zes aspecten van het leven die we aan niemand moeten onthullen: dit advies is geïnspireerd op een oosterse filosofie

Dit matras van bijna 4 meter is ontworpen voor het hele gezin

Door Janine
2.293
Advertisement

Als je tenminste één keer in je leven hebt geklaagd over de grootte van je bed, welnu, een bekende matrasfabrikant heeft een artikel te koop gezet dat iets voor jou zou kunnen zijn. Je kunt afscheid nemen van vervelende bedinvasies of intimiderende slaapgenoten, comfort is verzekerd voor het hele gezin! Maar het is niet alleen rozegeur en maneschijn omdat het juiste comfort een overdreven prijs... en afmetingen heeft!

Als de ruimte in je bed een probleem is en het niet groot genoeg is, heeft het bedrijf van Ace Collection de matras die perfect voor jou zou kunnen zijn! Met een breedte van 3,7 meter is de Ace Family Size-matras de onbetwiste kampioen van comfort voor het hele gezin. Aanbevolen voor diegenen die heel comfortabel willen slapen, voor diegenen die 's nachts bezoeken van kinderen of huisdieren ontvangen of gewoon omdat je wederhelft graag overdwars ligt tijdens het slapen.

Wat de reden ook is dat je zo'n matras wilt, je moet rekening houden met de aanzienlijke afmetingen dat waarschijnlijk in veel slaapkamers niet zou passen. Hetzelfde geldt voor de lakens die onvermijdelijk een recordomvang zullen moeten hebben, evenals de prijs die de drempel van $5000 voor een compleet bed ver overschrijdt. Maar ach, dromen kost niets en dit doen aan boord van dit ruimteschip is de investering wel waard!

Advertisement

De Ace Collection-bedden zijn verkrijgbaar in meer "menselijke" maten, waaronder een "minder comfortabele" Ace Size van slechts 2,7 meter en een Player Size van ongeveer 2 meter. Dus als het je droom is om jezelf tijdens de slaap kwijt te raken en het bed met de hele familie te delen, is dit de matras voor jou!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt