5 dingen die energie van je wegnemen - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
5 dingen die energie van je wegnemen
21 ouders die sluwe listen bedacht hebben om hun kinderen rustig te houden Langzaam sterven - een gedicht dat ons eraan herinnert hoe vaak we het leven tot het minimum van zijn potentieel leven

5 dingen die energie van je wegnemen

3.179
Advertisement

's Morgens worden we fris en vol energie wakker, want de nacht stelt ons in staat om de batterijen op te laden. Maar als we moe uit bed stappen, zonder de wil om iets te doen en chagrijnig, is het omdat iemand of iets onze energie wegneemt.

Je hebt misschien nog nooit gehoord van "energiedieven": het zijn die situaties, of vaak mensen van vlees en bloed, die ons in een slechte gemoedstoestand brengen.

Om terug te keren naar een goed gevoel is het belangrijk om te weten wie of wat onze energie zou kunnen stelen en wie of wat we dus zouden moeten verwijderen.

foto: pixabay

1. Giftige mensen

Niet alleen nemen deze mensen onze energie van ons weg, ze doen ons ook schuldig voelen over dingen die we niet hebben gedaan. Het zijn bekwame manipulators, die erin slagen om zelfs de meest positieve mensen wanhopig te maken: heb moed om weg te blijven van deze mensen.

2. Schulden

Of ze nu metaforisch of echt zijn, het is beter om er meteen vanaf te komen: de gedachte aan geld of zelfs maar een gunst aan iemand is in staat om elke andere gedachte te verdoezelen.

foto: pixabay

3. Beloften die je niet kunt nakomen

Zorg ervoor dat er alleen woorden uit je mond komen die je waar kunt maken: dit zal een waardevol mens van je maken en je zult altijd zeker zijn van je mogelijkheden.

4. Nutteloze verantwoordelijkheden

Dit betekent niet dat we alle verantwoordelijkheden moeten vermijden, maar dat we moeten erkennen dat wat het goede is en dat wat het beste is om het aan anderen toe te vertrouwen, omdat ze het beter kunnen dan wij.

5. Niet genoeg rust nemen

We zijn vaak zelf de oorzaak van vermoeidheid, bijvoorbeeld wanneer we onszelf niet de juiste rust gunnen. Niet stoppen wanneer de geest en het lichaam het nodig hebben, is een grote fout, omdat het ons verhindert om te reageren wanneer het leven het vereist. Onthoud altijd dat je jezelf moet belonen met het gezonde nietsdoen!

Tags: NuttigWelzijn
Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt