Een harteloos persoon gooide een kitten in de vuilnisbak, maar deze hond heeft het geadopteerd - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Een harteloos persoon gooide een kitten…
22 schattige honden die erin zullen slagen je een goed humeur te geven Op deze afbeelding is naast de kikker een paard verborgen. Kun je hem vinden?

Een harteloos persoon gooide een kitten in de vuilnisbak, maar deze hond heeft het geadopteerd

Door Janine
5.282
Advertisement

De daad van wreedheid van een harteloos persoon tegenover één van de kleinste en meest weerloze wezens is liefdevol gecompenseerd door de daad van liefde van een zeer lieve hond die zorg en genegenheid heeft geschonken aan een kat die in de vuilnisbak werd achtergelaten.

Het gebaar van altruïsme en liefde van de trouwe viervoeter vond plaats in Griekenland, en de foto's van de nieuwe vriendschap tussen hond en kat hebben de sociale media en het hele web ontroerd. Dit is wat er is gebeurd.

De hoofdrolspeelster van ons verhaal is Georgia Spathoula; terwijl de vrouw de vuilnis uit haar huis in Griekenland haalde, merkte ze, toen ze arriveerde bij de afvalcontainer aan de overkant, dat ze tegenover een hartverscheurende scène stond. Gelukkig wist ze waar ze hulp kon halen.

Georgia schreef op haar Facebook-profiel: "Vanmorgen ging ik de vuilnis weggooien zoals ik elke dag doe. Toen ik de container opendeed, zag ik een miauwende kitten aan een tas vastgebonden in een wanhopige poging om hulp vanwege een aantal hersenloze mensen die het daar hadden achtergelaten."

Georgia haalde het uit de vuilnisbak en de hond van de buurman die net bevallen was, liet het kitten melk bij haar drinken.

Georgia zei: "Toen ik het bij de hond van de buren bracht die net bevallen was, was ze bereid om het kitten melk te geven. Gelukkig bevestigde de natuur ons dat dieren zachter zijn dan mensen."

Dit is niet de eerste keer dat een hond zijn hart opent voor een dier zonder moeder, we hebben het vaak gezien in het verleden. Maar elk nieuw verhaal biedt ons een les over de goedheid van dieren, iets dat wij mensen te vaak missen.

Σήμερα το πρωί κατέβηκα να πετάξω τα σκουπίδια στον κάδο όπως κάνω κάθε ημέρα.Όταν άνοιξα τον κάδο αντίκρυσα ένα μικρό γατάκι δεμένο μέσα σε μία σακούλα να νιαουρίζει και να ζητάει απεγνωσμένα βοήθεια εξαιτίας κάποιου ανεγκέφαλου που το είχε εγκαταλείψει για να βρεί τραγικό θάνατο.Όταν το έβγαλα η σκυλίτσα της γειτονιάς μας που τυγχάνει να έχει γεννήσει πρόσφατα ήταν πρόθυμη να θηλάσει το μικρό γατάκι.Ευτυχώς η φύση έχει μεριμνήσει ώστε τα ζώα να είναι πιο τρυφερά απο τους ανθρώπους..!!!

Pubblicato da Georgia Spathoula su Martedì 25 luglio 2017
Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt