Een gescheiden man geeft 20 adviezen over het huwelijk waarvan hij er spijt van heeft dat hij ze niet eerder in de praktijk heeft gebracht

door Janine

26 Maart 2019

Een gescheiden man geeft 20 adviezen over het huwelijk waarvan hij er spijt van heeft dat hij ze niet eerder in de praktijk heeft gebracht
Advertisement

Na 16 jaar huwelijk verloor Gerald Rogers de liefde van zijn leven na de scheiding. Deze ervaring tekende hem heel erg, omdat hij samen met de vrouw van wie hij hield, voelde dat hij ook zijn beste vriendin verloor, evenals de beste herinneringen en samen gedeelde dromen.

Hij dacht erover om een soort naslagwerk "red je huwelijk" te schrijven voor alle mannen die een relatie hebben en die van plan zijn het te laten duren. Dit zijn zijn aanbevelingen:

via Gerald Rogers/Facebook

Advertisement
Nathan Dumlao/Unsplash

Nathan Dumlao/Unsplash

Geef haar haar ruimte. ze moet zo nu en dan alleen kunnen zijn. Het belangrijkste is dat ze weet dat je er bent en dat ze altijd op je kan rekenen.
Laat haar lachen. Neem jezelf niet te serieus, vind altijd de tijd om haar te laten glimlachen, maak haar blij ook alleen met jouw aanwezigheid.
Stop nooit met hofmakerij. Beschouw je partner nooit als vanzelfsprekend.
Word elke dag verliefd op haar. Je moet leren je vrouw met nieuwe ogen te bekijken en ervoor kiezen om met haar te zijn, net als de eerste keer.
Houd altijd van haar zoals ze is. Tijd verandert mensen en ook in de liefde moet je met z'n tweeën evolueren. Op deze manier groei je samen.
Wees verantwoordelijk voor je emoties. Geef haar niet de schuld maar vind geluk in haar en daarmee de schoonheid van het bij elkaar zijn.
Laat je passie gaan. Seks is een zeer belangrijk onderdeel, zodat je volledige intimiteit ervaart, laat haar zich vrouwelijk en gewenst voelen.
Oprechtheid en delen. Toon haar maximale transparantie, geen geheimen. Wees niet bang om je gevoelens te tonen of je fouten toe te geven.
Vergeef en ga door. Iedereen maakt fouten, laat een fout uit het verleden de toekomst niet verpesten.
Wees echt aanwezig. Hou elke dag van haar, geef haar je aandacht, niet alleen je tijd. Als je bij haar bent, ben je niet met iemand anders.

Advertisement
 Charlie Howell/Unsplash

Charlie Howell/Unsplash

Liefde is als teamwork, dat inzet en totale beschikbaarheid vraagt. Mensen zijn niet perfect en dat geldt ook voor een liefdesrelatie, dus er zullen altijd ups en downs zijn. Het geheim is om de kracht te vinden om de moeilijkheden te overwinnen en om momenten van crisis te beschouwen als een kans om opnieuw te beginnen. Helaas leren we na slechte ervaringen pas de les, maar we moeten optimistisch blijven en de les koesteren, omdat het leven je altijd een tweede kans zal geven. Dankzij zijn verdriet is Gerald Rogers een betere man geworden en heeft hij zijn ervaring gedeeld in de hoop dat velen de persoon naast hen nooit zullen laten gaan.

Advertisement