Wie een hond heeft maakt meer selfies met hem dan met zijn partner: dat onthult een eigenaardig onderzoek - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Wie een hond heeft maakt meer selfies…
Een stel jonge ouders heeft officiële regels voor het bezoeken van hun pasgeborene opgesteld: en we zouden ze allemaal moeten kennen Het hebben van een hond in huis verlengt het leven, dat onthult een studie

Wie een hond heeft maakt meer selfies met hem dan met zijn partner: dat onthult een eigenaardig onderzoek

Door Janine
1.013
Advertisement

Met de verspreiding van smartphones is de gewoonte om selfies en foto's te maken van voedsel of huisdieren exponentieel ontwikkeld. Met name de laatste zijn de favoriete onderwerpen van veel mensen die ze op mobiele telefoons portretteren en hun dagelijkse activiteiten op sociale media delen. Tot zover niets nieuws, behalve dit: deze lieve wezens zijn meer aanwezig in digitale albums dan onze “menselijke” partners.

via: Rover
foto: Max Pixel

In plaats van een foto van je man of vriend te maken, geven veel mensen, vooral vrouwen, de voorkeur aan het vereeuwigen van hun geliefde pup thuis of tijdens een wandeling. Dit onthult een onderzoek uitgevoerd door Rover, die hondenbezitters aan een gerichte enquête onderwierp.

Volgens de verzamelde gegevens gaf 65% van degenen die een hond bezitten, toe meer foto's te hebben gemaakt van hun viervoeter dan van hun partner. Eén op de vier eigenaren beweerde dat ze hun hond mee naar een romantische date hadden gebracht. In plaats daarvan verklaarde 47%, dus bijna de helft van de geïnterviewden, dat als ze een paar dagen zouden weggaan, ze hun hond meer zouden missen dan hun partner.

Bovendien gaf 78% van de gebruikers toe dat ze zouden willen dat hun hond altijd aanwezig was op alle meest belangrijke momenten van het leven, zoals een huwelijksaanzoek of een vakantie. Het is niet bekend of de steekproef van mensen tot de groep van individuen met of zonder kinderen behoort, hoe dan ook, het is duidelijk dat de band tussen mens en huisdier heel diep geworteld is.

foto: SPAN

Volledigheidshalve moeten we ook de partners in kwestie vragen waarom ze volgens hen op de "tweede plaats" staan als het gaat om foto's en speciale aandacht. Alle gekheid op een stokje, het is moeilijk om de betekenis van deze enquête te interpreteren omdat iedereen een andere betekenis kan geven op basis van iemands meningen en gedachten.

Wat zeker is, is dat dit onderzoek een zucht van opluchting teweegbrengt voor diegenen die tot nu toe dachten dat ze "raar" waren in het kiezen van een selfie samen met hun harige metgezel, in plaats van met de “wederhelft”.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt