Een hondje "verkoopt" gebakjes om de chemotherapie te betalen: de foto heeft ieders ogen gevuld met tranen - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Een hondje "verkoopt" gebakjes om de…
Een hond viel een man aan die probeerde zijn 10-jarige baasje te ontvoeren Goed nieuws: popcorn helpt je af te vallen en veroudering te voorkomen, dat onthult een onderzoek

Een hondje "verkoopt" gebakjes om de chemotherapie te betalen: de foto heeft ieders ogen gevuld met tranen

Door Janine
3.429
Advertisement

In de meeste gevallen wordt van honden uiteindelijk evenveel gehouden als van andere leden in een gezin: het is dus normaal dat in geval van nood, alle noodzakelijke medische zorg aan het dier wordt gegarandeerd.

Soms zijn veterinaire kosten echter zeer hoog en zijn de eigenaren gedwongen om ergens geld vandaan te halen. Ook Vanessa kon zich de oogoperatie niet veroorloven die haar viervoeter nodig had: de manier waarop ze probeerde het geld te vinden dat ze nodig had, bleef echter niet onopgemerkt en uiteindelijk heeft ze haar doel bereikt

Vanessa heeft Deko, een bastaardpuppy, geadopteerd. Al snel merkte ze dat er iets mis was met haar hond: ze besloot om het naar de dierenarts te brengen die ontdekte dat Deko een tumor had.

Vanessa had geen twijfels over de noodzaak om Deko te behandelen, maar ze kon de kosten van de behandeling door de dierenarts niet betalen.

Om het nodige geld bijeen te brengen, besloot ze om te profiteren van waar ze het beste in was: gebakjes maken. Ze publiceerde een foto van Deko met een bord met de woorden "Ik verkoop gebak om mijn chemotherapie te kunnen betalen“ rond de nek, met daarbij de foto van het ontvangstbewijs van de dierenarts dat de precaire gezondheidsomstandigheden bevestigt.

Advertisement

Waarschijnlijk verwachtte ook Vanessa niet zo’n succes door de foto: in een zeer korte tijd kon ze niet alleen het bedrag van de veterinaire kosten dekken, maar zelfs meer. De blik van Deko en de poging van zijn baasje om hem te redden, ontroerde iedereen die de post zag.

Vanessa nam vervolgens nog een foto waarin Deko - en zij - iedereen bedankte voor het gebaar: ze specificeerde ook dat het extra geld zou worden besteed aan Deko's postoperatieve revalidatie.

Een teder verhaal dat de mensheid verlost van onverschilligheid!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt