Degenen die van dieren houden, zijn in perfecte harmonie met de wereld - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Degenen die van dieren houden, zijn…
Deze hond werd achtergelaten op een spoorlijn, maar een man arriveert op het juiste moment en redt hem Een hond die uit een brand is ontsnapt ontmoet de dierenarts die zijn leven redde: de omhelzing is ontroerend

Degenen die van dieren houden, zijn in perfecte harmonie met de wereld

Door Janine
5.573
Advertisement

De mens is er trots op de bevoorrechte te zijn, niet alleen omdat hij beschikt over een superieure geest, maar omdat hij degene is die door God is uitgekozen, in welke vorm hij zich ook voordoet en met welke naam hij ook wordt genoemd. Maar ondanks al zijn gaven en capaciteiten tot nu toe heeft hij alleen een wereld die oorspronkelijk perfect was, verpest. Wat dieren weten door eenvoudig instinct, heeft de mens nooit echt kunnen begrijpen.

foto: Max Pixel

Omdat individuen hun eigen geschiedenis zijn begonnen te documenteren, duiken de verworvenheden en ontdekkingen moeizaam op in het midden van de talloze misdaden begaan tegen hun medemensen en tegen de planeet. Alle andere wezens die op aarde leven en die als "inferieur" worden beschouwd omdat ze minder intelligent zijn, hebben altijd in een natuurlijke balans geleefd met het ecosysteem waartoe ze behoren.

De mens is in plaats daarvan in staat geweest om de ruimte te veroveren en is van plan andere werelden te koloniseren, maar hij is niet in staat gebleken om de zijne te behouden. Gelukkig merken steeds meer mensen hoe fundamenteel het is om hun eigen huis en alle soorten die daar leven te beschermen. Van dieren houden en begrijpen dat ze op één plek met hen verbonden zijn, betekent in harmonie zijn met de schepping.

Wie deze waarheid begrijpt, beschouwt zichzelf niet als superieur maar simpelweg anders, maar juist omdat hij over meer vermogens beschikt, voelt hij dat hij de plicht en de missie heeft om pure en onschuldige wezens te verdedigen die het geweten van een kind hebben. De mens kan dingen doen die andere soorten niet kunnen, maar niet om deze reden is hij de baas van de aarde, en hij is ook niet alleen de bewaker.

foto: Max Pixel

Zelfs zonder de kwestie van dierlijke consumptie aan te kaarten, is het mogelijk om deze kwestie met respect en geweten te beheren, zonder alle wezens te misbruiken, te gebruiken, te vernederen en te mishandelen. Er is ook een enorm verschil waaronder er zelfs plezier in hebben door het kijken naar dieren die lijden of hen pijn aan te doen. Liefde en respect voor elke vorm van leven worden omgezet in kostbare energie in wat vervolgens een virtueuze cirkel wordt.

Menselijke wezens moeten ophouden met het schaden, vervuilen en ontwrichten van de natuur, door de les te leren van dieren over echt delen en ware harmonie met de krachten en evenwichten van de natuur, voor het eigen welzijn en voor de hele planeet.

Tags: DierenEmotionele
Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt