Na jarenlang opgesloten in een kooi te hebben geleefd, blijft deze kat zijn nieuwe "mama” omhelzen - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Na jarenlang opgesloten in een kooi…
Anderhalf jaar na het verliezen van haar been, verbaast dit kleine meisje de artsen door een danswedstrijd te winnen Op haar tiende ontvangt ze een schildpad als kado: 56 jaar later zijn ze nog steeds onafscheidelijk

Na jarenlang opgesloten in een kooi te hebben geleefd, blijft deze kat zijn nieuwe "mama” omhelzen

Door Janine
17.589
Advertisement

De uitdrukking "katten hebben 7 levens" is niet alleen een manier om te zeggen dat katten aan gevaar kunnen ontsnappen, ongeschonden van grote hoogte kunnen vallen of ongelukken kunnen overleven. Deze mysterieuze en verrassende wezens kunnen ook op miraculeuze wijze herstellen van minder gunstige omstandigheden. Te vaak het slachtoffer van mishandeling, slagen ze erin de trauma's te overwinnen, met behoud van hun zuiverheid en aangeboren tederheid.

foto: Imgur

Het verhaal van vandaag lijkt gemaakt om de spreekwoordelijke onsterfelijkheid van katten te belichamen. De hoofdpersoon heet Lovebug, die voor ten minste "3 van zijn 7 levens" opgesloten in een kooi woonde. Zijn eerste eigenaar was een vrouw met psychische stoornissen, die helaas niet op de meest geschikte manier voor haar kon zorgen.

foto: Imgur

Als gevolg daarvan leefde de arme kat als een dier in een dierentuin, op een manier die lichtjaren verwijderd was van wat normaal is voor een exemplaar van zijn soort. Katten moeten vrij leven, natuurlijk gedrag aannemen en toegeven aan prikkels die, als ze onderdrukt worden, hun mentale en fysieke gezondheid negatief kunnen beïnvloeden.

Advertisement
foto: Imgur

Onder deze is er, bijvoorbeeld, de behoefte om te verkennen of zich te verstoppen wanneer ze zich bedreigd of kwetsbaar voelen. Gelukkig werd Lovebug bevrijd door de vereniging Furry Nation Salvation en toevertrouwd aan de zorg van een nieuwe adoptiemoeder genaamd Patty. Destijds werd geschat dat de kat tussen de 3 en 5 jaar oud zou kunnen zijn en het is niet bekend hoe lang hij "gevangen" werd gehouden.

foto: Imgur

Zo'n ervaring had Lovebug kunnen veranderen in een angstig, wantrouwend en agressief dier, maar ondanks alles wat hij moet hebben meegemaakt, was zijn reactie ongelooflijk. De lieve kat leek alleen te hebben gewacht op de gelegenheid om liefde en dankbaarheid te tonen.

foto: Imgur

Waar voorheen de wonden duidelijk zichtbaar waren, is nu een dikke vacht gegroeid, net zoals die van zijn kleine hart zijn genezen. De getuigenis van de dankbaarheid van Lovebug is verzameld met foto’s en een video op internet.

Advertisement
foto: Imgur

In de video, die bijna 180 duizend keer gedeeld werd, is het mogelijk om de mooie kat te zien spinnen en zijn jonge baasje te verwennen, alsof hij alle verloren tijd wil inhalen.

foto: Imgur

Dit is de demonstratie van hoeveel onverwachte genegenheid een huisdier kan geven, vooral iemand die een tweede kans heeft gehad. De volgende keer dat je denkt aan het adopteren van een dier, is het beter om het uit een asiel te halen, omdat je er dan zeker nooit spijt van krijgt.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt