Een 13-jarig meisje wordt gepest omdat ze afval verzamelt in haar stad: nu is ze een model voor de hele wereld - BekijkDezeVideo.nl
x
Een 13-jarig meisje wordt gepest omdat…
Het nummer dat je in de afbeelding ziet, kan je een idee geven om erachter te komen of je een visueel defect hebt Vrijwilligers vinden 4 honden onder de teer, maar ze begrijpen dat ze nog te redden zijn

Een 13-jarig meisje wordt gepest omdat ze afval verzamelt in haar stad: nu is ze een model voor de hele wereld

17 Mei 2019 • Door Janine
4.789
Advertisement

Als iedereen persoonlijke maatregelen zou nemen om het wijdverspreide probleem van vervuiling in onze omgeving tegen te houden, zou de planeet Aarde een betere plaats zijn; omdat er geen wereldwijde initiatieven zijn die voor het grootste hart van de meest gevoeligen voor het lot van onze gemeenschappelijke woning. En dat is wat het verhaal van Nadia Sparkes, een 13-jarig meisje uit Norwich in Engeland, ons leert, omdat ze werd gepest door afval te verzamelen in de straten voor en nadat ze uit school komt.

via: BBC UK

foto: Facebook

Elke dag loopt Nadia naar de Norwich High School in Groot-Brittannië en verzamelt kilo's afval in de straten van haar mooie stadje; als het gebaar van de dappere 13-jarige haar leeftijdsgenoten inspireerde om haar bereidwillige initiatief te volgen om van de planeet een betere plek te maken om in te leven, pesten velen haar in plaats daarvan voortdurend door afval naar haar te gooien en haar minachtend “trash girl” (iin het nederlands "afvalmeisje") te noemen.

Maar deze naam spreekt Nadia aan omdat ze het meer beschouwt als de naam voor een superheld voor het behoud van de planeet, en het is geen toeval dat haar Facebook-pagina Team Trash Girl het web over is gegaan en heel Engeland in de ban is.

foto: Facebook

De dertienjarige uit Norwich heeft heel wat bereikt en elke ochtend verzamelt ze het vuilnis van de straten van en naar de Hellesdon-school, waarbij ze de stad opruimt van al het plastic en blikjes. Een initiatief zo dapper en vol goede gevoelens richting de gezondheid van onze planeet dat dezelfde school waar Nadia Sparkes op zit, heeft besloten om het te transformeren tot een artistiek liefdadigheidsproject.

We wensen dit 13-jarige meisje veel succes, een model van liefde voor onze omgeving dat door iedereen als voorbeeld zou moeten worden genomen.

Advertisement
foto: Facebook
Tags: GreenVerhalenMilieu
Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt