De tedere foto’s van een man die zijn hond knuffelt na een delicate operatie - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
De tedere foto’s van een man die zijn…
Bij haar geboorte woog ze 8 kilo: dit zijn de foto’s van de baby dat al in het Guinness Book of Records staat Mensen die snel lopen, leven 15 jaar langer dan degenen die langzaam wandelen, dat zegt een studie

De tedere foto’s van een man die zijn hond knuffelt na een delicate operatie

Door Janine
43.448
Advertisement

De kracht van de band tussen een mens en een hond blijft verbazen. Een mens kan zo'n liefdevolle relatie met zijn huisdier creëren dat het een symbiose wordt, als een diepe emotionele en spirituele band. Hoe groter deze liefde, des te groter het lijden als er iets ernstigs gebeurt met je viervoeter, en des te groter de blijdschap als de angst voorbij is. De video van vandaag toont precies dat.

foto: Facebook

Net als mensen worden ook dieren ziek, een trieste, maar onvermijdelijke realiteit. Wanneer dergelijke omstandigheden zich voordoen, wordt alles gedaan om zijn leven te redden en zijn gezondheid te herstellen, biddend om nog zoveel mogelijk tijd samen door te brengen. De protagonist van de film is een heel lieve Labrador getroffen door een nek-tumor, gelukkig tijdig gediagnosticeerd en behandeld. Het filmpje vult het hart met emotie, met de eigenaar en zijn “grote pup“ in een tedere omhelzing.

Na een lange en gecompliceerde operatie lijkt het ergste achter de rug te zijn. De hond lijkt nog steeds wat confuus en bang door wat er is gebeurd, dus zijn menselijke vriend knuffelt hem en kalmeert hem dat alles in orde zal zijn, dat hij er is en bij hem blijft.

foto: Facebook

De twee lijken vrienden die elkaar lang niet gezien hebben, een beetje hetzelfde idee als een volwassene die een bang kind geruststelt. Op het eerste gezicht zou kunnen worden gezegd dat het een persoon is die een dier omarmt, maar als je beter kijkt, is het gewoon een kwestie van twee verwante zielen die troost bij elkaar zoeken.

De video ging het web over en ging snel viral en werd vaak gedeeld door degenen die in die paar beelden niet alleen iets bijzonders en ongewoons zagen, maar ook een echte manifestatie van liefde. Vergelijkbare beelden zijn een beetje als een reminder, om te onthouden hoe weinig deze buitengewone wezens vragen, maar hoe belangrijk het is dat het weinige dat ze kunnen geven onbetaalbare waarden zijn zoals respect, eerlijkheid en genegenheid!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt