Hoe insecten buiten de keuken en de slaapkamer te houden zonder chemische stoffen te gebruiken - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Hoe insecten buiten de keuken en de…
Houd mensen met het sterrenbeeld Stier stevig vast: het zijn de beste vrienden die je ooit kunt hebben De moeder gaat naar de school van haar zoon, maar ontdekt dat de leraren hem vernederen om een absurde reden

Hoe insecten buiten de keuken en de slaapkamer te houden zonder chemische stoffen te gebruiken

Door Janine
4.265
Advertisement

Elk jaar kijken de meesten van ons reikhalzend uit naar de komst van de zomer, die ons bij mooi weer eindelijk hele dagen zon geeft. Maar bij al het mooie moeten we ook de andere kant van de medaille in overweging nemen: met de komst van het warme seizoen hoort ook de nachtmerrie van insecten! Laten we het raam open omdat het te warm is? Maak je klaar om te vechten met de vele insecten die klaar staan om je kamers binnen te komen. Velen nemen hun toevlucht tot chemische producten om de verschillende mieren, bijen en muggen te verwijderen, anderen besluiten horren op de ramen te installeren en weer anderen nemen hun toevlucht tot de klassieke anti-muggen ”plaatjes”.

We willen je enkele natuurlijke remedies laten zien waarvan we hopen dat ze je zullen helpen zelfs de meest hardnekkige insecten te verslaan.

1. Azijn

foto: Wikipedia

Het lijkt erop dat insecten niet van de geur van azijn houden en daarom het juiste ingrediënt lijkt te zijn voor een 100% natuurlijke remedie.

Wat heb je nodig? Water, azijn en een spuitfles. Meng het water en de azijn in de fles om een mengsel te verkrijgen dat, als het om de ramen wordt gespoten, ongewenste gasten verwijdert.

2. Citroen

foto: pixabay

Citroen is een ander natuurlijk ingrediënt dat muggen weghoudt. Wil je de klassieke insectenwerende middelen die op de markt te vinden zijn niet gebruiken? Probeer een citroen: snij hem doormidden en wrijf hem over deuren en ramen - het zal je helpen om ook de spinnen te verwijderen, die de geur van citrus haten.

Advertisement

3. Cederhout

foto: Flickr

Een andere truc om je te ontdoen van een aantal opdringerige insecten, met name spinnen, is het gebruik van ceder. Je kunt een paar stukjes in de kelder, in de tuin of in de kast leggen. Voor de laatste kun je kleerhangers gemaakt van cederhout gebruiken; op deze manier is het risico van het vinden van een spin in de kast bijna onmogelijk!

4. Pepermunt

foto: pixabay

Als je echt niet van die vervelende spinnen in de kelder af kunt komen of, erger nog, de kamers van je huis, dan kun je je toevlucht nemen tot pepermunt. Voeg een paar druppels etherische olie van pepermunt toe aan afwasmiddel en spuit de oplossing op de meest kritieke punten van het huis.

Met deze simpele trucjes om insecten uit je huis te houden, geniet je zonder zorgen van de zomer.

Source:

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt