Een chauffeur ziet veel dieren in moeilijkheden tijdens de orkaan, dus verandert hij de bus in de ark van Noach - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Een chauffeur ziet veel dieren in moeilijkheden…
3 acties van ouders die uiteindelijk het zelfvertrouwen van hun kinderen vernietigen Op 83-jarige leeftijd besloot deze opa om het examen aan de middelbare school af te leggen om de sprookjes aan zijn kleinkinderen voor te lezen

Een chauffeur ziet veel dieren in moeilijkheden tijdens de orkaan, dus verandert hij de bus in de ark van Noach

Door Janine
2.040
Advertisement

De Verenigde Staten worden diep getroffen door milieurampen veroorzaakt door orkanen en tornado's. De inwoners van de 50 Amerikaanse staten worden gedwongen samen te leven bij de komst van een nieuwe orkaan en in deze gevallen zijn het niet alleen mensen, maar ook de dieren die verliezen. Veel van deze zijn in feite alleen en worden achtergelaten, met weinig hoop op het vinden van een normaal leven. Tony Alsup, een man uit Tennessee, kon het idee niet verdragen dat er iemand alleen zou worden gelaten, vooral als het om weerloze dieren gaat. Tony wapende zichzelf vervolgens met goede wil en een grote geelgekleurde bus en besloot al die dieren te helpen die tijdens de laatste catastrofes in moeilijkheden verkeerden. Zoals Noach, maar met een bus in plaats van de Ark!

De man heeft letterlijk een bus omgetoverd tot een mobiel onderkomen voor achtergelaten dieren. Tony verplaatst zich voortdurend van stad naar stad om al die honden en katten op te halen die niet kunnen worden opgevangen omdat asiels worden gedwongen het gebied te evacueren voordat de orkaan dreigt aan te komen. Onlangs heeft de man hard gewerkt vanwege de orkaan Florence: hij reisde vele kilometers van zijn woonplaats, in Tennessee, naar South Carolina en wist meer dan 60 dieren te redden - 53 honden en 11 katten.

“Ook zij hebben een leven te verliezen,” zei de man die deze dieren een hele bus gaf - sinds Texas in 2017 werd getroffen door de orkaan Harvey, stopte Tony nooit met zich zorgen maken over deze onschuldige levens. Hij bleef hetzelfde doen tijdens de orkanen Irma en Maria, door alle dieren die hij vond in de eerste de beste schuilplaats, bereid hen te verwelkomen.

Advertisement

Tijdens de laatste orkaan, Florence, vroeg de man via een post op Facebook de meest getroffen gebieden in Zuid-Carolina waar hij heen kon gaan om de dieren in nood te helpen (degenen die niet meer kunnen lopen of misvormingen hebben, enz.).

De meeste mensen geven de voorkeur aan het adopteren van pups of andere dieren die er aardig, schattig en “knuffelbaar” uitzien, waarbij ze altijd de oudere en meer ongelukkige links laten liggen. Maar Tony en zijn moderne Ark laten niemand achter: "We zorgen ook voor die honden of katten die oud en misschien een beetje lelijk zijn dat ze geen plek kunnen vinden om te wonen".

Veel van de honden die Tony vervoert, worden gelukkig door families geadopteerd, zodra ze een opvangplaats hebben, en dit geeft ons veel vertrouwen voor de toekomst. Omdat, zoals Tony beweert, niemand achter moet blijven!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt