Dit is Macho, de “hondenheld” die een meisje dat achter een struik werd achtergelaten, heeft gered - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Dit is Macho, de “hondenheld” die…
Een Franse uitvinder heeft een pil gemaakt die aan winderigheid een aangenaam rozenaroma geeft Deze ingenieur redt de bomen door stoelen en schoolbanken te maken van gerecycled plastic

Dit is Macho, de “hondenheld” die een meisje dat achter een struik werd achtergelaten, heeft gered

Door Janine
2.929
Advertisement

Onze trouwe viervoeters zijn wederom de protagonisten van een verhaal over moed en heldendom die we allemaal als voorbeeld zouden moeten nemen. Dankzij de heldendaad van dit buitengewone exemplaar van een Jack Russell, werd een pasgeboren meisje gered van een tragisch lot, en de gemeenschap waar de gebeurtenis plaatsvond dankt niet alleen de eigenaar van het moedige dier, maar ook de nieuwe "hondenheld".

via: Metro UK
foto: YouTube

Het gebeurde in St. Petersburg in Rusland, toen de eigenaar van de hond, een gepensioneerde, werd aangetrokken door het geblaf van zijn Jack Russell genaamd Macho aan de rand van een weg, waar een pasgeborene was achtergelaten achter een struik. De eigenaar pakte de baby meteen op, dat leed aan onderkoeling, ze huilde niet maar slaagde er toch in haar armen en benen te bewegen.

De man, gewaarschuwd door Macho, ging onmiddellijk naar de patrouille van de Russische Nationale Garde die zich in de buurt van het park bevond waar de pasgeborene werd gevonden en werd onmiddellijk naar het dichtstbijzijnde ziekenhuis gebracht.

foto: YouTube

Nu is het kind buiten gevaar en volledig hersteld, en de Russische Nationale Garde denkt er serieus over Macho, de dappere Jack Russell, te eren met een eremedaille: zonder zijn geblaf zou het kind waarschijnlijk nooit gered zijn!

Wat een mooi verhaal over hoop en heldenmoed... Goed gedaan Macho!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt