Ze noemen hun kat Duchess en zij geeft leven aan de hele cast van de Aristokatten - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Ze noemen hun kat Duchess en zij geeft…
Ze zijn samen achtergelaten: sindsdien zorgt de teckel voor de verlamde kat Neem je kinderen mee naar het museum: je zult het plezier van het ontdekken bij hen losmaken

Ze noemen hun kat Duchess en zij geeft leven aan de hele cast van de Aristokatten

Door Janine
1.635
Advertisement

Bekende sprookjes zijn niet alleen het materiaal van kinderliteratuur of van de geweldige films die we op het grote scherm zien en waarmee we zijn opgegroeid; soms barst de magie van sprookjes zelfs in het echte leven los. En wat een vreugde als dit gebeurt! Het waargebeurde verhaal dat we je vandaag vertellen lijkt rechtstreeks te komen uit de beroemde Disney-animatiefilm “De Aristokatten“. En zelfs de eigenaars van de prachtige kat, die de hoofdrolspeler van dit ongelooflijke verhaal is, konden niet geloven wat gebeurde!

foto: Facebook

Mevrouw Shelby Sewell-Lopez uit Texas had deze prachtige witte kat geadopteerd en haar de naam Duchess gegeven, juist omdat ze zich de lieve en onvergetelijke hoofdpersoon van de Disney-cartoon goed herinnerde; aanvankelijk geadopteerd door Shelby toen Duchess in een zeer fragiele en slechte gezondheidstoestand verkeerde, is de kat na verloop van tijd en dankzij de genegenheid van het nieuwe baasje, weer volledig hersteld.

Shelby's familie was ervan overtuigd dat Duchess een gesteriliseerde kat was, maar ze hadden het helemaal mis.

foto: Facebook

De kat was onverwacht bevallen van vier kittens, en drie van hen leken precies op Berlioz, Marie en Toulouse uit de film “de Aristokatten“! Een prachtig toeval dat de familie van Shelby heeft verbijsterd en dat hen vervolgens heeft aangespoord om een Facebook-pagina te openen die erg populair is geworden en waarin de dunne lijn tussen realiteit en sprookje nog dunner lijkt te zijn geworden.

Wat een leuke verrassing voor de adoptiefamilie van Duchess, die nu met liefde en warme genegenheid de kittens knuffelt... net als in de film!

Advertisement

Marie

foto: Facebook

Berlioz

foto: Facebook

Toulouse

foto: Facebook
Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt