Om maar niet in een bejaardentehuis terecht te hoeven komen bedacht deze man een slimme en goedkope oplossing - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Om maar niet in een bejaardentehuis…
Waar gaan onze huisdieren heen wanneer ze ons verlaten? Volgens de legende van de Regenboogbrug gaan ze hier naartoe... Door de hittegolven neemt het aantal teken behoorlijk toe, maar je kunt zelf een effectieve spray maken om ze te weren

Om maar niet in een bejaardentehuis terecht te hoeven komen bedacht deze man een slimme en goedkope oplossing

03 Augustus 2019 • Door Skip Tromp de Haas
4.941
Advertisement

Niemand vind het idee van oud worden prettig, maar jammer genoeg valt daar niet aan te ontkomen. Vaak heb je echter wel de keuze in hoe je die laatste jaren van je leven wil doorbrengen en Terry Robinson heeft laten zien dat dit kan.

In plaats van zijn oude dag te slijten in een bejaardentehuis besloot Terry te verhuizen naar een hotel van de keten Holiday Inn. Daarbij heeft hij goed gelet op het geld dat hij heeft en heeft hij een helder beeld van alle voor- en nadelen.

Robinson heeft berekend dat in een bejaardentehuis verblijven hem gemiddeld meer dan 200 euro per dag zou kosten, terwijl het onderkomen van de keten Holiday Inn daarentegen net iets meer dan 50 euro per nacht zou kosten. De rest van het geld kan dan aan ontbijt lunch en avondmaaltijd met roomservice, en is er nog meer geld over om erop uit te gaan naar de bios of naar de wasserette.

In het hotel kan men ook gebruik maken van sportschool en zwembad en zijn de comforts over het algemeen bij de prijs inbegrepen. Wat Terry vooral over de streep heeft getrokken is het idee niet behandeld te worden als een patiënt maar als een gast. Door het personeel dagelijks een kleine fooi te geven wordt hij met de nodige egards behandeld. En als hij de hort op wil dan kan hij dat doen met het OV.

De keten Holiday Inn is in verschillende landen van de wereld vertegenwoordigd. Dus, als hij zin heeft in een andere omgeving, dan kan hij gewoon een vliegtuig pakken en verhuizen naar een ander hotel van dezelfde keten en dezelfde behandeling krijgen. Het is meteen beschikbaar terwijl er lange wachtlijsten zouden zijn voor een bejaardenhuis.

No nursing home for us. We'll be checking into a Holiday Inn! With the average cost for a nursing home care around...

Pubblicato da Terry Robison su Giovedì 7 febbraio 2019

Indien nodig denkt het management van het hotel eraan om de ambulance of begrafenisondernemer te bellen; in geval van een ongeval betaalt de verzekering de medische kosten wordt het onderkomen levenslang voor je betaald.

Eerlijk is eerlijk, als je zo het verhaal leest van Terry lijkt het er wel op dat hij echt een geniale oplossing gevonden heeft. Daar komt ook nog eens bij dat op deze manier vrienden en familie ook nog eens veel meer zin hebben gepensioneerden te bezoeken omdat er de mogelijkheid is op het maken van een reisje en het krijgen van kortingen en bonussen voor degene die al familie als gast heeft.

Er kleven echt heel veel gemakken aan vast en is de mogelijkheid er om elke dag nieuwe mensen te leren kennen, en ook mensen op leeftijd die dezelfde levenskeuze hebben gemaakt...

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt