Is een platte buik jouw droom? Hier zijn 5 onfeilbare oefeningen voor de lage buikspieren - BekijkDezeVideo.nl
x
Is een platte buik jouw droom? Hier…
Deze man praat al jaren niet meer met zijn familie omdat hij het niet kan verdragen hen te horen kauwen Vertel me in welke maand je bent geboren... en ik zal je zeggen wie je bent!

Is een platte buik jouw droom? Hier zijn 5 onfeilbare oefeningen voor de lage buikspieren

16 Augustus 2019 • Door Janine
6.869
Advertisement

Een platte buik is de droom van veel vrouwen die, vooral in de zomer, allemaal proberen af te vallen om eruit te zien als een van die modellen die je in tijdschriften ziet. De bikiniproof is niet voor iedereen gemakkelijk. Weer in vorm komen is een goede keuze, ongeacht de bikiniproof en ieder van ons moet ernaar streven het welzijn en de gezondheid te verbeteren. Dit vereist echter veel inspanning en vooral de buikspieren vereisen een aanzienlijke opoffering. Om een "platte buik" te krijgen, moeten we allereerst een gezond en uitgebalanceerd dieet volgen, vergezeld van constante gerichte lichamelijke activiteit. Wat we je hieronder laten zien zijn 5 eenvoudige oefeningen om thuis te doen, die je conditie aanzienlijk zullen verbeteren.


1. Klimbeweging

Deze oefening is zeer intens en is ook ideaal voor het verliezen van gewicht, omdat het een zeer hoog tempo heeft en verschillende spieren van het lichaam omvat.

2. Beenlift

Deze geweldige oefening omvat zowel de boven- als de onderbuik, dus het is zeer effectief als je een platte buik wilt.

Advertisement

3. De schaar

Als je deze oefening zorgvuldig uitvoert en alle bewegingen op de juiste manier uitvoert, zul je ongetwijfeld voelen dat je je onderbuik goed traint en versterkt.

4. Beenlift

Dit is een van de meest complete oefeningen met betrekking tot de buik, waardoor je ook aan de zijkanten kunt werken.

Til je benen en heupen omhoog met je rug naar de grond. Houd de beweging goed onder controle en voel je buik terwijl je het samentrekt.

Als je deze eenvoudige oefeningen consequent herhaalt, zul je na verloop van tijd uitstekende resultaten zien. We adviseren je om te beginnen met een training met lage intensiteit en daarna geleidelijk verder te gaan,

Tags: SportWelzijn
Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt