Een kolonie bijen nestelt zich op de rug van deze jongen tijdens het autorijden - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Een kolonie bijen nestelt zich op de…
Dit verhaal zal je leren om opnieuw te beginnen, zelfs op de moeilijkste momenten in je leven Dit 9-jarige meisje vond een briljant systeem uit om te voorkomen dat kinderen in de auto worden vergeten

Een kolonie bijen nestelt zich op de rug van deze jongen tijdens het autorijden

Door Janine
5.979
Advertisement

Soms verrast de natuur ons op de meest onverwachte manieren. Er zijn zeer zeldzame natuurverschijnselen die iedereen nauwelijks zou geloven, maar die wel plaatsvinden. Wat er met deze 25-jarige Indiase jongen gebeurde tijdens een autorit, is hiervan het bewijs.

Hij zal de gebeurtenis niet zo gemakkelijk vergeten. Ben je bang voor insecten en meer in het bijzonder voor bijen? Dan is dit verhaal voor jou misschien niet geschikt… je bent gewaarschuwd!

via: Metro UK

De hoofdrolspeler in dit verhaal heet Velelhu, 25 jaar oud en woont in het gebied Negaland in India. Het begon allemaal toen een bijenkoningin puur toevallig op de onderrug van de nietsvermoedende jongen ging zitten; maar toen hij met zijn vriend in de auto stapte, moest zijn vriend dit wel met zijn mobiele telefoon opnemen: een zwerm bijen nestelde zich over hun koningin en creëerde binnen enkele minuten een echte kolonie op Velelhu's onderrug!

Na de ongewenste bewoners voorzichtig te hebben verwijderd en in een glazen pot te hebben gestopt, sloot Velelhu zichzelf in zijn garage op om te voorkomen dat ze terugkwamen om hem “aan te vallen”!

Een echt ongewone gebeurtenis voor mensen, maar we weten allemaal, we moeten er alles aan doen om bijen te beschermen tegen uitsterven... toch?

Advertisement
Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt