Deze hond wacht 4 jaar op dezelfde plaats op zijn baasjes: een vrouw die er woont besluit hem te adopteren - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Deze hond wacht 4 jaar op dezelfde plaats…
18 dappere honden wier heroïsche daden de levens van hun baasjes hebben gered Deze dierenliefhebber redt twee vossen van de weg en wordt hun beste vriend

Deze hond wacht 4 jaar op dezelfde plaats op zijn baasjes: een vrouw die er woont besluit hem te adopteren

Door Janine
32.809
Advertisement

Het verhaal dat we je vandaag vertellen is teder en ontroerend, en we durven te wedden dat het je niet zal lukken het te lezen zonder op zijn minst een traantje weg te pinken. Ze zeggen dat honden de beste vrienden van de mens zijn en we kunnen het alleen maar eens zijn met deze verklaring. Dat geldt ook voor Leo, een hond uit Thailand die per ongeluk door zijn familie bij een benzinestation is achtergelaten; 4 lange jaren bleef Leo daar zitten wachten.

foto: dogthailand

In deze 4 jaar hebben veel mensen de stiptheid en precisie opgemerkt waarmee Leo altijd op dezelfde plek lag, wachtend op de terugkeer van zijn baasjes. Een vrouw genaamd Saowalak deed haar best om hem eten en een dak boven zijn hoofd te geven, maar systematisch rende de arme Leo weg van huis en keerde terug naar exact dezelfde plek.

foto: dogthailand
Advertisement
foto: dogthailand
foto: dogthailand

Na verloop van tijd begonnen de foto’s van Leo die op zijn familie wachtte, het web rond te gaan, totdat, dankzij de advertenties op sociale media, de echte familie hun verloren hond herkende; niet alleen waren ze hem op die noodlottige dag in 2015 kwijtgeraakt, maar ze hadden in de loop van de tijd het ergste gevreesd. En in plaats daarvan leek hij, zoals ze later beweerden, op hun lieve BonBon te lijken.

foto: dogthailand

Maar het verhaal van de arme hond die per ongeluk werd achtergelaten, stond op het punt een onverwachte wending te krijgen...

foto: dogthailand
foto: dogthailand

De echte naam van Leo was dus BonBon en, ondanks dat hij erg blij was om zijn menselijke familie weer te zien, nam de arme hond na 4 jaar afwezigheid een beslissing: hij wilde onder de liefdevolle zorg van Saowalak blijven, de vrouw die al die tijd zorg had gedragen en de kleine hond met genegenheid had gevoed.

De vorige familie van de hond stemde ermee in "het stokje door te geven" en beloofde financieel en op afstand bij te dragen aan de veterinaire kosten van Saowalak.

foto: dogthailand

Na 4 jaar wachten was het eindelijk tijd voor BonBon om een nieuw thuis en een nieuw baasje te krijgen die hem alle genegenheid kon geven die hij te lang had gemist!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt