De pup wordt wakker na een operatie en begint verontrust te huilen: de dierenarts troost haar alsof ze een kind is - BekijkDezeVideo.nl
x
De pup wordt wakker na een operatie…
De dag dat we onze moeder verliezen, verliezen we ook een deel van onze ziel Deze vrouw staat op het punt om te bevallen van haar 22e kind en wordt de moeder van het grootste gezin van Engeland

De pup wordt wakker na een operatie en begint verontrust te huilen: de dierenarts troost haar alsof ze een kind is

24 Oktober 2019 • Door Janine
5.991
Advertisement

Dieren verschillen in sommige situaties niet zoveel van ons mensen, vooral die van gevaar en angst, en tegenover de velel verschillende verhalen en gebeurtenissen merken we dat zelfs een klein hondje die gedwongen wordt een ingreep onder ogen te zien, net zo zenuwachtig is om naar de dokter te gaan, als een kind. De Barcs Animal Shelter is een van de grootste dierenasielen in Baltimore (VS), die veel dieren kan opvangen en verzorgen die in de structuur worden gebracht. Deze pup genaamd Meesha was net geopereerd en kon niet stoppen met huilen, zelfs niet in de armen van een van de beste dierenartsen ter wereld.


Kleine Meesha moest een operatie ondergaan, waarna de anesthesie begon uit te werken. Het hondje begon te huilen en te kermen van wanhoop, misschien niet echt begrijpend wat er aan de hand was. Toen Dennis Moses haar hoorde klagen, probeerde hij haar af te leiden en haar te troosten door haar in zijn armen te nemen. Toen ze zo'n lief en ontroerend tafereel zagen, besloten de vrijwilligers om het te filmen.

In de video hieronder kun je de arme Meesha zien en verdrietig horen huilen, terwijl de arts probeert haar te kalmeren door zachtjes te praten en het geven van een troostende kus. Een tedere scène waardoor je verliefd wordt op deze arme puppy.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt