Deze vrouw staat op het punt om te bevallen van haar 22e kind en wordt de moeder van het grootste gezin van Engeland - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Deze vrouw staat op het punt om te bevallen…
De pup wordt wakker na een operatie en begint verontrust te huilen: de dierenarts troost haar alsof ze een kind is Van jezelf houden betekent soms een belangrijk iemand uit ons leven laten gaan

Deze vrouw staat op het punt om te bevallen van haar 22e kind en wordt de moeder van het grootste gezin van Engeland

Door Janine
64.151
Advertisement

Er zijn mensen die geen kinderen kunnen krijgen en degenen die er beslist "te veel" hebben: in het leven kun je niet altijd een middenweg vinden. Sue Radford valt zeker in de tweede categorie - de vrouw heeft absoluut geen gezin zoals alle anderen, want ze is de moeder van 21 kinderen. Een supermoeder die, nadat ze beweerde dat ze geen kinderen meer wilde, zwanger is van het tweeëntwintigste kind. De 44-jarige Engelse vrouw is de vrouw van Noel en samen zijn ze de ouders van een gigantisch gezin.

Het is nog niet bekend of het ongeboren kind een jongen of een meisje zal zijn, maar zeker is dat het aan alle anderen zal worden toegevoegd. De twee oudste kinderen, Chris en Sue, hebben al hun eigen gezin gevormd en hebben allebei kinderen, terwijl alle anderen nog steeds thuis wonen onder hetzelfde dak in Morecambe (VK).

De vrouw zweert dat ze had besloten dat ze geen kinderen meer wilde, maar de dingen leken snel te zijn veranderd. "Ik zal het helemaal niet missen zwanger te zijn", had de Engelse 44-jarige iets minder dan een jaar geleden verklaard die, op de vraag van de verloskundigen “zullen we je volgend jaar weer zien?" categorisch nee had geantwoord.

De familie geeft elke week ongeveer £350 uit om te eten, maar als ze gaan uit eten zijn ze bijna £150 kwijt. We durven ons niet voor te stellen hoe het zou zijn om samen op vakantie te gaan. Bovendien moet het huis elke dag worden schoongemaakt: om het leefbaar te maken, moet elke dag minstens 3 uur worden gepoetst.

Een merkwaardige keuze, die door het echtpaar werd genomen, die elkaar ontmoetten toen ze heel jong waren - Sue was 14 toen ze voor het eerst zwanger raakte van Noel, die toen 18 was. De twee (beiden geadopteerd) besloten het kind te houden en te trouwen, ondanks hun jonge leeftijd.

Advertisement

De familie is zeer actief op sociale media, vooral op Instagram, waar ze 143.000 volgers hebben. Eigenlijk zijn we allemaal erg nieuwsgierig om een beetje te gluren in het leven van zo'n bijzonder gezin. Alleen al de gedachte aan de dagelijkse was en het klaarmaken van het avondeten doet ons afvragen hoe het mogelijk is dat een vrouw en een man met zo'n situatie weten om te gaan.

Uiteraard wensen wij het beste voor dit gezin en een speciale wens voor de baby die op komst is.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt