9 voorwerpen die je beter niet in huis kunt hebben omdat ze een bron van negativiteit vertegenwoordigen - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
9 voorwerpen die je beter niet in huis…
Een vrachtwagenchauffeur die allergisch is voor katten, redt er één van de weg maar wil haar vervolgens niet wakker maken De juiste man wordt verliefd op je geest en accepteert je zoals je bent, zonder filters of maskers

9 voorwerpen die je beter niet in huis kunt hebben omdat ze een bron van negativiteit vertegenwoordigen

Door Janine
3.881
Advertisement

Het huis is de plek waar we ons op ons gemak, vredig en veilig moeten voelen. Het is daarom niet verwonderlijk dat we het altijd zo gezellig mogelijk proberen te maken, voorbij de persoonlijke smaak die iedereen zal ontwikkelen of niet. Er zijn echter voorwerpen die het huis objectief gezien triester maken en die negatieve invloeden lijken uit te stralen. Wanneer we bijvoorbeeld na een lange dag werken naar huis terugkeren, willen we ontspannen en een gezellige omgeving zal zeker aan deze behoefte bijdragen.

Wat zijn de objecten, zowel decoratieve als niet, om te vermijden? Laten we samen kijken wat de producten zijn die beter in de vuilnisbak terecht kunnen komen, of hoe dan ook buiten ons huis.

via: Homify

Oneven voorwerpen: bijvoorbeeld een enkele schoen, achtergelaten zonder de ander, of een ander voorwerp dat gewoonlijk in paren wordt verkocht; zoals bijvoorbeeld sokken, handschoenen, oorbellen, enz...

Foto's die catastrofes voorstellen: zowel foto's als schilderijen met atmosferische catastrofes, zoals regen, sneeuw, stormen, wekken meestal negatieve emoties op en trekken op de lange termijn negatieve energieën aan.

"Dode" voorwerpen: gedroogde bloemen, schelpen of zelfs opgezette dieren zijn voorwerpen die we niet aanbevelen om in huis te houden. Ook verdorde bloemen moeten zo snel mogelijk worden weggegooid.

foto: Pxhere

Stilstaande klok: is er een object negatiever dan dit? Een stilstaande klok symboliseert het stoppen van tijd, onbeweeglijkheid... Verwijder hem onmiddellijk of laat hem repareren.

Negatieve foto's: als je foto's in huis hebt waar je je ongemakkelijk bij voelt, doe ze dan weg zonder er twee keer over na te denken.

Versleten kleding: als je de mogelijkheid hebt om nieuwe te kopen, aarzel dan niet om oude kleren weg te gooien. Je zult je veel beter voelen als je comfortabeler kleding draagt. Als oude kleren niet versleten zijn, zou je kunnen overwegen om ze te geven aan degenen die ze nodig zouden kunnen hebben.

Advertisement
foto: Maxpixel

Rommel in je tas, zakken en portemonnee: opruimen is de beste oplossing om te voorkomen dat je wordt overweldigd door negatieve energieën: controleer je tas en gooi alle papiertjes weg dat je tijdens de week hebt verzameld, maak je zakken leeg en maak wat ruimte vrij in je portemonnee, onnodig bezet door oude kassabonnetjes of klantkaarten die je niet langer gebruikt.

Items die minstens 3 jaar niet zijn gebruikt: heb je voorwerpen in je huis die je meer dan 3 jaar niet hebt gebruikt? Welnu, dat betekent dat je ze eigenlijk niet nodig hebt - weg ermee!

Gebroken glas: spiegels, glazen, borden... maak schoon schip met al deze gebroken of eenvoudigweg afgebroken glazen voorwerpen.

Tags: NuttigWelzijn
Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt