Deze 6-jarige jongen geeft zijn hond en een zwerfhond buiten te drinken uit dezelfde bak - BekijkDezeVideo.nl
x
Deze 6-jarige jongen geeft zijn hond…
Make-up voor mannen in aantocht: de nieuwe trend is gericht op het bevorderen van gendergelijkheid 11 van de mooiste moeder-dochter-tatoeages die laten zien hoe speciaal hun relatie is

Deze 6-jarige jongen geeft zijn hond en een zwerfhond buiten te drinken uit dezelfde bak

11 November 2019 • Door Janine
8.886
Advertisement

Wat zou je doen als je moest beslissen of je twee honden tegelijk te drinken en te eten zou geven? Waarom beslissen? De hoofdrolspeler in deze video die viral is gegaan op het web, weet dat als hij twee honden tegenover zich heeft, hij ze allebei moet voeden, zonder een keuze tussen de een en de ander te maken. Het zijn juist de jongste kinderen die het grootste hart hebben, zonder enig vooroordeel, voorbeelden die ook door ons volwassenen moeten worden opgevolgd.

via: Facebook

#Vídeo | El noble gesto de este niño al darle de comer a su perrito y a otro callejero. ❤️ 🎥: El Límite del Bien.

Pubblicato da Opinión Caribe su Venerdì 4 ottobre 2019

Het 6-jarige Argentijnse kind, gefilmd op de videocamera van zijn oudere broer, moest wat water pakken om de dorst te lessen van twee honden tegelijkertijd: de eerste is de hond die bij hem woont, en de andere hond staat aan de andere kant van het hek en is een zwerfhond dat niet kon wachten om een slok water uit een bak te nemen.

En het was precies de tedere en pure ziel van het 6-jarige kind dat de zwerfhond hielp die naar hen keek vanaf de andere kant van het hek van het huis: "Een beetje voor jou, en een beetje voor jou", zegt de kleine hoofdpersoon van de virale video, die wist hoe te voldoen aan de behoeften van de twee honden, zonder er een probleem van te maken.

Een ogenschijnlijk onbeduidend gebaar, dat niet alleen een groot succes op het web is geweest, maar ook door veel volwassenen is toegejuicht, die steeds minder in staat zijn tot harteloze daden van vriendelijkheid zoals deze.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt