Een oudere man brengt zijn zieke hond naar een ziekenhuis: de ontroerde artsen besluiten hem te behandelen - BekijkDezeVideo.nl
x
Een oudere man brengt zijn zieke hond…
De medewerkers van dit busstation bieden onderdak aan zwerfhonden met dekens en banden Ze ging naar het asiel om een hond te adopteren: ze kwam eruit en nam er drie

Een oudere man brengt zijn zieke hond naar een ziekenhuis: de ontroerde artsen besluiten hem te behandelen

19 November 2019 • Door Janine
21.060
Advertisement

Er zijn talloze verhalen die getuigen van hoe krachtig de band tussen een mens en een hond kan zijn. Jarenlange vrienden, die elke dag voor elkaar zorgen.

Op Facebook is het nieuws van een man verspreid dat op zijn eigen manier, met een snufje naïviteit, opnieuw duidelijk heeft gemaakt wat voor een band een twee- en vierbenig wezen kunnen hebben. Het begon allemaal toen de oude man, die zijn zieke hondje zag, besloot hem naar een ziekenhuis te brengen... voor mensen!

Het nieuws komt uit Huejotzingo, een klein stadje in centraal Mexico. De man had gemerkt dat zijn hondje niet lekker was: hij at of dronk niet en hij was erg zwak. Hij arriveerde in het dichtstbijzijnde ziekenhuis met het hondje in een zak gewikkeld en vroeg de artsen om voor de hond te zorgen.

Zoals de verwachten was, vertelden de artsen de man dat dit niet de juiste plaats was om de hond te behandelen en dat hij naar een dierenkliniek moest gaan, niet naar een ziekenhuis voor mensen.

De man maakte zich grote zorgen over zijn trouwe metgezel en vroeg opnieuw gedwee om iets voor hem en het dier te doen: tegen zo'n lief verzoek konden de artsen geen nee zeggen.

Advertisement

De artsen onderzochten de hond en merkten dat hij uitgedroogd was, hij jammerde en was zwak. Ze gaven hem een antibioticum en een infuus en in korte tijd vertoonde de hond de eerste tekenen van verbetering.

Tranen van emotie daalden op het gezicht van de man voor de beschikbaarheid van de artsen en vanwege de blijdschap dat hij geen afscheid hoefde te nemen van zijn hondje.

Ook de artsen waren blij: ze adviseerden de man zelfs om de hond terug te brengen als hij zich weer ziek voelde!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement

Dit Moet Je Zien

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt