Nadat ze is gered door een orkaan, laat deze schattige eekhoorn haar teddybeer nooit in de steek - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Nadat ze is gered door een orkaan, laat…
Kinderen lezen honden en katten hardop voor om een rustige en ontspannen omgeving te creëren De anderen oordelen altijd, maar jij beslist of je jezelf wilt laten beïnvloeden of niet

Nadat ze is gered door een orkaan, laat deze schattige eekhoorn haar teddybeer nooit in de steek

Door Janine
8.204
Advertisement

Soms zijn het uit de slechtste ervaringen dat in het leven de mooiste vriendschappen en banden ontstaan. Dit is het geval van Jill, een vrouwtjes eekhoorn die orkaan Isaac heeft overleefd, die Louisiana in 2012 heeft getroffen. De eekhoorn is in veiligheid gebracht door de mensen die momenteel voor haar zorgen en is een echte ster op het web geworden.

Jill heeft in feite haar eigen Instagram-account, genaamd This girl is a squirrel, met meer dan 640 duizend volgers van over de hele wereld.

Door middel van “haar” sociale pagina kan iedereen op de hoogte blijven van haar dagelijkse avonturen, die haar portretteren in de meest uiteenlopende situaties en in de meest schattige poses. Voor Jill is het bijvoorbeeld moeilijk om elke nacht in slaap te vallen zonder haar teddybeer...

Advertisement

Dit kleine beestje houdt echt van de camera, en haar menselijke vrienden missen nooit een kans om haar geliefd, beschermd en ook een beetje verwend te laten voelen.

Mooie kleding, verjaardagsfeestjes, heerlijke snacks zijn allemaal dingen die deel uitmaken van het "sociale" leven van Jill en die regelmatig op foto's worden getoond en bekend worden gemaakt aan al haar loyale vrienden. Toen de vreselijke orkaan haar vanuit haar schuilplaats op de grond liet vallen, had de eekhoorn nooit gedacht dat haar leven op deze manier zou zijn veranderd.

Ze heeft alles gevonden wat ze nodig heeft: een veilige haven, mensen die haar verwennen, dag na dag van haar houden en haar dagen tegelijkertijd heerlijk en leuk maken.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt