Deze hond zit naast zijn baasje en wacht samen met haar tot de schoolbus komt - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Deze hond zit naast zijn baasje en wacht…
Na te zijn afgewezen door zijn moeder, vond deze tijgerwelp de genegenheid en vriendschap van een hondje Een stel domme dieven zuigt per ongeluk uitwerpselen op van een bus, denkend dat het benzine is

Deze hond zit naast zijn baasje en wacht samen met haar tot de schoolbus komt

Door Janine
12.725
Advertisement

We kunnen het niet vaak genoeg zeggen dat honden geweldige dieren zijn. Met hun pure karakter en hun onvoorwaardelijke liefde kunnen deze dieren de dagen en levens van diegenen die besluiten ze te adopteren echt verbeteren.

Ze zijn levensgezellen, in staat om mensen zoveel genegenheid en bescherming te geven, dat zelfs niet altijd aanwezig is bij mensen. Aan de andere kant is het een natuurlijke aanleg die honden hebben bij het in harmonie komen met de leden van hun gezin. De eigenaren van de hond die we je hieronder laten zien weten dat hun hond een geweldige beschermer van het kleine meisje is, dat zich net zo gedraagt als een ouder.

via: Today.com

Toen het kind op de schoolbus wachtte, ging de hond naast haar zitten wachten tot het arriveerde. Gezelschap, zorg, bescherming, liefde: het gebaar van dit prachtige dier is een mix van dit alles, zelfs zo dat de moeder van het kind het spektakel waar ze naar keek, wel moest filmen en delen.

De hond, rustig zittend, wacht tot de gele bus arriveert en het meisje instapt en loopt dan terug naar de voordeur. Het is heel normaal dat een hond altijd zijn baasje vergezelt; wat deze hond echter zo bijzonder maakt, is dat hij geduldig wacht tot het meisje veilig in de schoolbus zit.

Een echt gebaar net zoals ouders doen: deze geweldige viervoetige vriend lijkt het meisje als een puppy te behandelen. Een manifestatie van tederheid en liefde waar iedereen inspiratie uit moet halen: deze prachtige wezens zijn in staat om echt alles voor ons te doen!

Advertisement

Hieronder is de link naar de video die de hond laat zien… die zich net als een ouder gedraagt.

https://www.youtube.com/watch?v=WsfkcPx9ASc

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt