Ze geloofde dat ze op haar 3e in de steek was gelaten, maar ze had het mis: 55 jaar later ontmoet ze haar echte ouders - BekijkDezeVideo.nl
x
Ze geloofde dat ze op haar 3e in de…
Ze leren elkaar op een online site kennen en wanneer ze elkaar ontmoeten, ontdekken ze dat ze 30 jaar geleden verliefd op elkaar waren Een Duitse herder pup vond zijn toevlucht in de kerststal van de stad nadat hij in de steek was gelaten

Ze geloofde dat ze op haar 3e in de steek was gelaten, maar ze had het mis: 55 jaar later ontmoet ze haar echte ouders

07 December 2019 • Door Janine
4.128
Advertisement

Helaas heeft niet iedereen een rustige en vredige jeugd in de armen van zijn ouders kunnen doorbrengen. Kim Gantt was in dit opzicht bijvoorbeeld geen gelukkig kind. Haar adoptiepapieren laten zien dat ze werd geadopteerd door een Amerikaans gezin op 3-jarige leeftijd en hoe ze verhuisde van Zuid-Korea naar het land met de grote mogelijkheden. Zonder eerdere herinneringen aan haar vroege jaren te hebben gehad, heeft de vrouw - nu volwassen - altijd geloofd dat ze in de steek was gelaten door haar biologische ouders. Pas 55 jaar later was Kim in staat om de waarheid over haar verleden te ontdekken: naast dat ze het altijd mis heeft gehad, ontdekte ze dat er in Korea nog steeds een familie was die nooit was gestopt met van haar te houden en op haar te hopen.


Kim had altijd geloofd dat haar echte ouders haar in de steek hadden gelaten sinds ze een kind was en wanneer ze aan hen dacht, stelde ze zich voor als het gevolg van een voorbijgaande relatie tussen een Amerikaanse soldaat en een Koreaanse vrouw. 55 jaar later heeft Kim echter besloten om iets te weten te komen over haar afkomst en daarom, na een ticket te hebben geboekt, vertrok ze naar Zuid-Korea. Hier begon ze haar verleden te onderzoeken door het weeshuis te bezoeken waar ze zich als kind bevond.

En vanaf dit moment begonnen de puzzelstukjes in elkaar te vallen en alle theorieën te vernietigen waarmee ze haar hele leven had geleefd.

De vrouw hoorde onmiddellijk dat ze in twee verschillende weeshuizen (niet één) had gezeten en geen ziekenhuisgegevens had over haar geboorte, omdat ze thuis werd geboren. Na het advies van een politieagent op te volgen om een DNA-test te doen, realiseerde ze zich ook dat ze volledig Koreaans was - haar oorspronkelijke theorie kwam daarom niet overeen.

Wiens dochter was zij?

Advertisement

Maanden na haar eerste bezoek aan Korea ontving Kim een e-mail van de politieafdeling die haar de DNA-test had laten doen. Ze vertelden haar dat ze een match hadden gevonden tussen haar DNA en dat van twee andere mensen: Labangnyeo Jong en Yuman Jang.

Het echtpaar had hun DNA in 2014 afgestaan omdat ze hun biologische dochter Mi Kyung wilden opsporen. En Kim was hun vermiste dochter: ze hadden 50 jaar naar haar gezocht!

In 2019 keerde ze terug naar Korea om eindelijk haar biologische ouders te ontmoeten en daar ontmoette ze ook haar jongere zus en twee jongere broers. De hereniging was echt ontroerend. Hoewel Kim zich een beetje zorgen maakte over hoe het zou gaan, voelde ze zich, zodra ze op het vliegveld aankwam, meteen welkom en geliefd. Haar jongere zus trad op als tolk zodat de ouders met haar konden communiceren.

Maar wat was er 50 jaar geleden gebeurd?

Eindelijk kon Kim erachter komen wat er was gebeurd toen ze klein was. Allereerst was ze geen 3 jaar oud, maar 5 toen ze plotseling verdween. Ze was thuis bij haar oude grootvader, omdat haar moeder in Seoul werkte, toen ze op een dag het huis verliet en haar grootvader haar niet meer kon vinden. In plaats van de waarheid te vertellen, vertelde de grootvader iedereen dat het kind dood was. Gelukkig geloofde het stel die woorden niet en bleven ze zoeken zonder ooit de hoop te verliezen.

Advertisement

"Ik denk dat het gemakkelijker was om te zeggen dat ik dood was dan te zeggen ‘Ik ben je dochter verloren'. Maar ik weet niet wanneer mijn ouders echt beseften dat ik niet dood was," zei de vrouw.

Een verhaal dat, ondanks dat het dramatisch is, een ongelooflijk gelukkig einde heeft gevonden: nu heeft Kim 2 families die van haar houden en is ze er eindelijk in geslaagd om haar persoon te ontcijferen -  op wie ze lijkt, van wie ze bepaalde houdingen heeft geërfd, enz ... - en haar medische geschiedenis.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt