In dit hotel kun je tijdens je verblijf voor een hond zorgen en vervolgens beslissen of je deze wilt adopteren of niet - BekijkDezeVideo.nl
x
In dit hotel kun je tijdens je verblijf…
Een van de ergste aspecten van angst is dat het je laat geloven dat je een last voor anderen bent Deze 4 tieners duwden een oudere man die 1,5 km met zijn elektrische scooter vastzat

In dit hotel kun je tijdens je verblijf voor een hond zorgen en vervolgens beslissen of je deze wilt adopteren of niet

26 December 2019 • Door Janine
2.169
Advertisement

Sinds oktober 2018 heeft het Home 2 Suites-hotel in Biloxi, Mississippi, waar gasten langer verblijven, adoptiehonden verwelkomd van de Humane Society of South Mississippi, een plaatselijk dierenasiel. En tot nu toe zijn 33 gasten thuisgekomen met een van de honden van het programma "Fostering Hope" van Home 2 Suites. Dit programma is bedacht door Teresa Johnston, de verkoopmanager van het hotel. Toen Bianca Janick, de manager van het asiel, het hotel bestudeerde, concludeerde ze dat het een "ideale opzet" was voor een langdurig adoptieprogramma op de lange termijn.

via: USA Today

Gasten die geïnteresseerd zijn in het adopteren van een hond vullen een aanvraag in en betalen de $50 kosten voor adoptie in het hotel. "We hebben een zeer open adoptieprogramma", zegt Janik. "Mensen proberen het juiste te doen door te adopteren. We behouden ons echter het recht voor om adoptie te weigeren als de hond zich niet comfortabel voelt bij de gasten van het hotel..."

Als er geen reden is om een aanvraag te weigeren, kan de hond direct naar de hotelkamer van de nieuwe eigenaar verhuizen, waardoor de Humane Society een nieuwe hond uit de kennel kan bevrijden; hierdoor is er meer ruimte in het asiel, dat ongeveer 8.000 honden per jaar verwelkomt en bijna 80% van hen adopteert.

Zoals standaard is bij adopties voor deze vierbenige vrienden, is elke hond gesteriliseerd, heeft een microchip en heeft alle noodzakelijke vaccinaties.

Janik zegt dat het programma succesvol is dankzij een zorgvuldig selectieproces door het asiel (bijvoorbeeld, te drukke honden zijn geen goede kandidaten om in een hotellobby te wonen) en gezond verstand van hotelpersoneel. Dit is een van de redenen waarom ze het nog niet hebben uitgebreid naar andere Amerikaanse hotels, hoewel velen geïnteresseerd zijn in het idee.

Advertisement

De beslissing van dit hotel geeft honden van het asiel niet alleen een tweede kans die behoefte aan genegenheid hebben en een "tijdelijk" gezin, maar brengt ook honden en mensen in nauw contact en vormt een zeer sterke band die veel verder gaat dan alleen voor elkaar zorgen.

Complimenten voor het initiatief van de Humane Society of Southern Mississippi!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt