Ze zorgen voor een zieke poema en voeden het op alsof het een enorme huiskat is - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Ze zorgen voor een zieke poema en voeden…
Deze hond is blind en doof, maar slaagt erin om alle dieren in de opvang die het nodig hebben, te troosten Deze hond eet het paspoort van zijn baasje op die naar Wuhan zou vertrekken, en

Ze zorgen voor een zieke poema en voeden het op alsof het een enorme huiskat is

Door Janine
2.046
Advertisement

Er zijn mensen die een kat kopen of een hond adopteren en mensen die kiezen voor radicalere keuzes. Een echtpaar uit Penza, Rusland, besloot een ernstig zieke poema te kopen die in de dierentuin van Saransk woonde. Een keuze die niet iedereen zou maken, maar wat natuurlijk leek voor Mariya en Aleksandr Dmitriev. Het jonge paar deed een beroep op de eigenaren van de dierentuin om de poema te mogen adopteren, die toen slechts 3 maanden oud was, en voor hem te zorgen. Vandaag is die poema gegroeid, weegt 40 kg en leeft alsof het een huiskat is.

Zijn naam is Messi en toen ze hem mee naar huis brachten was hij niet bepaald in optimale omstandigheden: het dier was nogal zwak en had medische hulp nodig. Aanvankelijk nam het echtpaar contact op met een trainer voor wilde dieren, maar dit werkte niet; daarna vertrouwden ze op een centrum voor hondentraining en nu reageert Messi op 10 verschillende commando's.

Mariya en Aleksadr wandelen met Messi, net alsof het een hond is: dankzij een speciaal tuigje kan hij lange wandelingen maken. Volgens Aleksandr is de poema erg aardig en houdt hij van contact met mensen.

Advertisement

Hij woont in huis met Maryia en Aleksandr - de gang van het appartement is speciaal omgebouwd tot zijn hol.

Op Instagram heeft de pagina gewijd aan de majestueuze katachtige al 1 miljoen volgers overtroffen, waardoor het dier een echte ster op het web is geworden.

Net alsof je een enorme kat hebt, wat vind jij?

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt