Een politieagent helpt een zojuist aangereden hond door hem zijn jas aan te bieden om hem warm te houden - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Een politieagent helpt een zojuist aangereden…
Deze prachtige Cockerspaniël pup heeft ogen die zo mooi zijn dat ze lijken op die van een Disney-prinses De eigenaar heeft terminale kanker, dus besluit hij een nieuwe familie te zoeken voor zijn 4-jarige hond

Een politieagent helpt een zojuist aangereden hond door hem zijn jas aan te bieden om hem warm te houden

Door Janine
11.241
Advertisement

Deel uitmaken van de gevestigde orde betekent niet alleen omgaan met negatieve feiten en slechte mensen. Een van de taken van de wetshandhaving is ook om diegenen die in moeilijkheden of in een gevaarlijke situatie verkeren, te helpen: en het maakt niet uit of het een mens of een viervoeter is.

De sheriff van Chautauqua County, in de Verenigde Staten, publiceerde de foto van een politiegent die van plan was om een hond te verzorgen die net door een auto was aangereden: om hem warm te houden totdat de hulpverleners kwamen, bood hij het arme slachtoffer zijn jas aan.

During times that there seems to be negative press towards law enforcement this shows a bit of compassion on the part...

Pubblicato da Chautauqua County Sheriff su Venerdì 20 dicembre 2019

Deze hond was net door een auto geraakt toen de auto met sergeant Chris Howlett aan boord arriveerde. De hond was bij bewustzijn maar kon zich niet van de weg verplaatsen. In afwachting van de veterinaire ambulance dacht de politieman, vertederd door het zien van die bange en gewonde hond, er niet over na om zijn jas uit te doen en op de hond te leggen, om hem warm te houden, gezien de koude temperaturen.

Gelukkig werd het moment vastgelegd op een foto, die vervolgens op de pagina van de sheriff van de county werd geplaatst. De foto en de redding van de sergeant werden door de bevolking gewaardeerd.

Na de publicatie van de post kwam er meer informatie van de eigenaren van de hond: zijn naam is Rogue en dankzij de zorgen van de sergeant gaat het nu veel beter met hem. Hij heeft niets ernstigs aan het ongeval overgehouden en zal binnenkort naar huis terugkeren.

Een gebaar, dat van de politieagent, dat de hond zeker zal hebben verwarmd, maar dat ook het hart van iedereen die de foto ziet verwarmt!

Tags: DierenPolitieVerhalen
Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt