Deze hond wordt eindelijk gered door een gulle vrouw na jaren op straat te hebben geleefd - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Deze hond wordt eindelijk gered door…
Een meisje huurt daklozen in om jassen te maken die slaapzakken worden voor behoeftigen Freddie is de langste Duitse Dog ter wereld: hij is met zijn 2,5 meter lengte opgenomen in het Guinness Book of Records

Deze hond wordt eindelijk gered door een gulle vrouw na jaren op straat te hebben geleefd

Door Janine
3.927
Advertisement

De plaag van zwerfhonden is wijdverspreider dan je je kunt voorstellen. Er zijn miljoenen vierbenige engelen over de hele wereld die zich in de open lucht op straat bevinden, zonder voedsel of een liefhebbend gezin waar ze 's avonds onder een veilig dak kunnen terugkeren. Reba weet er alles van, de kleine hond die de hoofdrolspeelster is van dit trieste verhaal, dat een gelukkig einde kreeg, zowel voor haar als voor de vrouw die uiteindelijk verliefd op haar werd en haar adopteerde.

via: The Dodo

Kris Lenker reed met haar partner in de auto toen ze vanuit haar ooghoek een trillende en magere hond op de weg zag; aanvankelijk, in de vrieskou van de winter, dacht Kris dat het een hert was dat op zoek was naar voedsel en een plek om zich op te warmen, maar in plaats daarvan was het de kleine Reba die, bang door de vrouw die haar naderde, een paar minuten uit het gezicht van het menselijke paar verdween...

Kris voelde echter een zekere band met het bange dier, dus besloot ze dat Reba zelf dichter bij haar zou moeten komen. Na een paar minuten aarzelen sloeg Reba haar poten om de nek van Kris en liet haar niet meer los. Ze voelde zich eindelijk veilig in de auto van de twee warme mensen.

Advertisement

Kris zei: "Ze was doodsbang, maar ik merkte dat ze me vertrouwde... Het leek erop dat we elkaar om een bepaalde reden hadden ontmoet. Kort nadat de hond in de auto stapte, veranderde haar gedrag. Het was alsof ze wist dat ze eindelijk veilig was."

Reba, zoals ze door het stel werd genoemd, voelde zich de volgende dagen meteen thuis, eindelijk weg van de gevaarlijke Amerikaanse wegen, onderhevig aan de gure wintertemperaturen, vermagerd en hongerig naar voedsel en dorstig naar water. Maar bovenal verlangend naar menselijke warmte en genegenheid.

Advertisement

Nu is Reba een levendig en gelukkig hondje, en we kunnen wel zeggen dat niet alleen het leven van de vierbenige engel ten goede is veranderd, maar ook dat van Kris Lenker, die haar favoriete hond zelfs geen seconde alleen laat!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt