Eclipse, de hond die elke dag alleen de bus neemt om een wandeling te maken in haar favoriete park - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Eclipse, de hond die elke dag alleen…
De tedere beelden van een moeder Golden Retriever die haar puppy redt die op het punt staat in een greppel te vallen Zelfgemaakte laurierolie: een concentraat van vitamines en heerlijkheid, om elk gerecht op smaak te brengen

Eclipse, de hond die elke dag alleen de bus neemt om een wandeling te maken in haar favoriete park

Door Janine
10.848
Advertisement

Als je door Seattle reist en toevallig in een van de vele stadsbussen stapt, heb je misschien geluk en ontmoet je de lieve Eclipse, een zeer populaire hond in de stad, zo goed opgevoed en sociaal dat ze elke dag de bus neemt om een mooie wandeling in het park te maken en vervolgens naar huis te gaan naar haar menselijke familie... compleet met een geldig kaartje!

Ze staat in de stad bekend als een sociale, speelse en zeer onafhankelijke hond, en elke dag neemt Eclipse dezelfde bus om ongeveer twee uur door te brengen in het stadspark om te spelen, nieuwe vrienden te maken of gewoon te wandelen; maar let op: Eclipse betaalt gewoon het buskaartje net zoals ieder ander, en heeft in feite altijd een pasje aan haar riem bevestigd die geldig is om in en uit de bus te stappen.

Het begon allemaal toen de jonge eigenaar van Eclipse, Jeff Young, op een dag wachtte op de bus om zijn hond naar het stadspark te brengen voor de traditionele wandeling; omdat zijn baasje er zo lang over deed om in te stappen, gooide Eclipse zichzelf letterlijk in de bus die haar naar het park zou brengen, een verbijsterde Jeff achterlatend, die de volgende bus nam.

Advertisement

Nu, nadat ze gewend is in haar eentje de bus te pakken, is Eclipse er zo goed in geworden om de dagelijkse wandeling in het park te maken, dat Jeff haar nu alleen in de stadsbussen laat stappen, maar altijd uitgerust met de bijgevoegde buskaart aan haar halsband. En zelfs de chauffeurs lijken de aanwezigheid van de lieve en beleefde zwarte hond leuk te vinden, die een echte mascotte van het openbaar vervoer van Seattle geworden, ook omdat ze zo sociaal is met mensen!

Gezien de populariteit van de hond in Seattle, is ook een Facebook-pagina geopend, die gewijd is aan Eclipse, die bijna 50.000 volgers heeft!

Geweldig Eclipse!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt