De lessen van oma helpen ons beter te leven: de band die met hen wordt gecreëerd, is uniek en speciaal - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
De lessen van oma helpen ons beter te…
Na een ernstig verkeersongeluk zorgt de hond gedurende 40 uur voor de eigenaar totdat er hulp arriveert Ik weet dat het moeilijk te geloven is, maar vroeg of laat komt de man die begrijpt hoeveel je echt waard bent

De lessen van oma helpen ons beter te leven: de band die met hen wordt gecreëerd, is uniek en speciaal

Door Janine
1.227
Advertisement

De band die ontstaat tussen grootmoeder en kleinkind is ongetwijfeld zeer sterk en komt voort uit de vroege kinderjaren. Iedereen die het geluk heeft gehad om een grootmoeder te hebben, en misschien nog steeds heeft, weet hoe belangrijk het is om haar aanwezigheid te hebben in het leven. Elk kleinkind op aarde weet dat hij bij zijn grootmoeder veilig zal zijn, dat ze hem het beste advies zal geven om elk probleem te overwinnen en vooral dat ze hem nooit zal laten uithongeren. Je kunt oma's huis niet verlaten zonder eerst twee eerste gangen, drie tweede gangen en het dessert te eten. Alle gekheid op een stokje, grootmoeders zijn fundamenteel en leren ons op de meest verstandige manier om met het leven om te gaan.

via: Huffpost
foto: Pexels

Oma is de beste lerares ter wereld. Als het gaat om studeren en huiswerk maken met je ouders, is de situatie niet altijd rooskleurig - integendeel. Maar als oma erbij betrokken raakt, wordt alles gemakkelijker en verdwijnt de spanning. Het is altijd leuk om naar haar woorden te luisteren en er de juiste lessen van te leren.

Ze geeft altijd het beste advies. Ze heeft jarenlange ervaring achter de rug en heeft op alles een antwoord. Ze lijkt altijd meer te weten dan anderen en heeft voor elk probleem een oplossing. Als je niet weet met wie je over een probleem moet praten, kun je er zeker van zijn dat je oma je graag helpt. Vraag het aan haar.

Ze zorgt ervoor dat de kleinkinderen altijd goed te eten krijgen. Oma's lunches zijn berucht. Zorg ervoor dat je altijd met een lege maag naar haar huis gaat, waar je eet tot je niet meer kunt. Je mag pas uit je stoel opstaan als is besloten dat je genoeg gegeten hebt.

foto: Unsplash

Ze kan echt luisteren. Oma heeft altijd iets te vertellen, maar ze is ook iemand die weet te luisteren. Ze is je beste vriendin, naarmate je ouder wordt, die graag naar je geheimen, twijfels en verlangens luistert. Je weet dat je haar kunt vertrouwen omdat je weet dat ze je ouders niets zal vertellen. Op oma kun je altijd rekenen.

Oma's huis is altijd warm en gezellig. Je zult altijd een plek voor jezelf vinden in oma's huis - het zal net zo gezellig en comfortabel zijn als je je altijd hebt herinnerd. Je weet niet hoe het kan, maar haar huis is altijd warm, gastvrij en geurig.

Ze wordt nooit moe van het bereiden van je favoriete gerecht. Oma verwent haar kleinkinderen en raakt nooit moe van het vervullen van hun verlangens, zoals het bereiden van hun favoriete dessert of gerecht... vraag het maar!

Advertisement
foto: Pexels

De liefde van een oma is puur en uniek. Je zult je altijd geliefd voelen en ze zal alles doen om je te beschermen.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt