Deze man redde 3 kittens die gevangen in het ijs zaten, achtergelaten langs de weg - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Deze man redde 3 kittens die gevangen…
“Giftige” huwelijken kunnen het psychologisch evenwicht van kinderen meer beschadigen dan een scheiding Dit hondje bleef dicht bij zijn zwangere

Deze man redde 3 kittens die gevangen in het ijs zaten, achtergelaten langs de weg

Door Janine
2.289
Advertisement

Toen Kendall Diwisch op weg was naar zijn werk, had hij nooit verwacht dat hij zou worden geconfronteerd met een dergelijke scène.

Wat leek op een reis van huis naar werk zoals elke dag, in de koude en besneeuwde provincie Alberta, in Canada, veranderde voor Kendall in de gelegenheid om de protagonist te zijn van een gebaar van altruïsme en menselijkheid dat al snel de wereld rondging. Wat is er gebeurd? Om de aandacht van de man te trekken en hem te dwingen zijn pick-up aan de kant van de weg te stoppen, waren drie kleine wezens die in de koude sneeuw lagen verantwoordelijk.

Pubblicato da Kendall Diwisch su Mercoledì 22 gennaio 2020

Toen hij uit de auto stapte, kwam Kendall dichterbij en ontdekte al snel dat het drie kleine katten waren, naast elkaar opgerold, koud en met een ernstig risico op onderkoeling omdat ze vast zaten in het ijs. Zonder er twee keer over na te denken ging Diwisch terug naar zijn pick-up en, nadat hij de nog warme koffie had gepakt die hij aan het drinken was, goot hij het in de sneeuw rond de katten om het te laten smelten.

De arme katten begonnen, gezien hun duidelijke uitdroging, de drank zelfs op te drinken die op de grond werd gegoten, terwijl Kendall op alle mogelijke manieren probeerde hen te bevrijden uit hun ijskoude val.

Gelukkig slaagde de man erin de dieren uit de bevroren grond te krijgen. Hij nam ze meteen mee naar huis om ze te voeden en op te warmen. Het is niet duidelijk hoe de drie katten in die vreselijke situatie terecht zijn gekomen.

Kendall, die de redding vast heeft gelegd op een video die op Facebook werd gepubliceerd en viral is gegaan, is erin geslaagd om voor deze drie schattige katten een nieuw thuis en een gezin te vinden dat klaar staat om voor hen te zorgen zoals ze verdienen. We hopen dat er in de wereld meer altruïstische mensen zoals hij zijn, klaar om diegenen te helpen die zich in moeilijkheden bevinden.

Advertisement
Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt