Hij kan haar niet zien vanwege de quarantaine: hij viert de 67e trouwdag onder haar raam - BekijkDezeVideo.nl
x
Hij kan haar niet zien vanwege de quarantaine:…
Een supermarkt heeft besloten een uur na opening alleen ouderen binnen te laten om blootstelling aan Covid-19 te voorkomen We moeten niet oordelen over de pijn van anderen: iedereen lijdt anders

Hij kan haar niet zien vanwege de quarantaine: hij viert de 67e trouwdag onder haar raam

19 Maart 2020 • Door Janine
4.488
Advertisement

In tijden van een wereldwijde pandemie veroorzaakt door de verspreiding en besmetting van het Coronavirus, is gedwongen quarantaine en sociale afstand de beste oplossing die kan worden gebruikt om de gevaarlijke Covid-19 te bestrijden en contact met anderen te vermijden om de gezondheid te behouden. Een situatie die vaak moeilijker kan zijn voor ouderen, de meest blootgestelde en kwetsbare mensen van onze samenleving. Maar niets weerhoudt hen ervan hun liefde te vieren...

via: Fox News
foto: Fox News

Deze tedere liefde in de dagen van het Coronavirus betreft Bob, een oudere man uit Vernon, in Connecticut, en zijn vrouw Nancy; de twee woonden 67 jaar samen als getrouwd stel, maar nu woont Nancy in een bejaardentehuis en Bob bezoekt haar elke dag. Nu de beperkende regels van de regering van Connecticut zijn aangenomen vanwege de noodsituatie betreft het coronavirus, kan Bob Nancy 30 dagen niet bezoeken.

Om hun 67e trouwdag samen te vieren, had de man een idee...

foto: Fox News

Op de langverwachte dag presenteerde Bob zich met een prachtig gekleurd bord en ballonnen onder het raam van het verpleeghuis waar Nancy woonde, met deze ontroerende woorden: "Ik hield 67 jaar van je en dat doe ik nog steeds. Gelukkige trouwdag." Als reactie hierop reageerde Nancy op het lieve gebaar van haar man door met haar hand te zwaaien en kusjes te geven vanuit het raam van haar kamer op de tweede verdieping.

Als de sociale afstand, die door de overheidsbeperkingen werd opgelegd, hen minstens 30 dagen van elkaar moest scheiden, kan de liefde tussen Bob en Nancy hen nooit verwijderen, die 67 jaar getrouwd zijn, zelfs een raam niet!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt