Een meisje schrijft haar hond die er niet meer is: de dag erna geeft de postbode haar een bedankbrief - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Een meisje schrijft haar hond die er…
7 handige trucs die ons helpen om voedsel zo lang mogelijk vers te houden Ze geven hem een kat om ervan af te zijn, maar deze dakloze man besluit hem bij zich te houden: nu zijn ze onafscheidelijk

Een meisje schrijft haar hond die er niet meer is: de dag erna geeft de postbode haar een bedankbrief

Door Janine
11.075
Advertisement

Die tussen kinderen en honden is een speciale relatie: de band die wordt gecreëerd tussen de kleintjes en viervoetige vrienden zorgt er vaak voor dat hun genegenheid lijkt op wat er tussen broers en zussen kan zijn. Dit was ook het geval voor Maci en Kendal, een 4-jarig meisje en haar hondje, die helaas is overleden op 13-jarige leeftijd.

Het is niet moeilijk voor te stellen welk trauma het zou kunnen zijn als een kind de speciale vriend waarmee hij opgroeide, zou verliezen. Dit was ook het geval voor Maci, die onafscheidelijk was met Kendal. De twee waren altijd samen, speelkameraden die vele avonturen hebben meegemaakt. Dus toen Kendal overleed, besloot het kleine meisje dat ze hem op haar eigen manier vaarwel moest zeggen.

Ondanks het verdriet en de frustratie vanwege het overlijden van Kendal, verspilde Maci geen tijd en vertelde ze haar moeder Crystal dat ze een tekening wilde maken van de hond en hem naar de hemel wilde sturen.

Dus maakte ze met een vel papier en stiften een portret van haar geliefde hondje, om te worden verstuurd en hem te laten weten dat ze hem miste. Het meisje nam haar boodschap zo serieus dat ze, toen de postbode kwam, hem haar dierbare brief overhandigde.

Advertisement

Geconfronteerd met zo'n tederheid, liet Kendals “antwoord” niet lang op zich wachten. De volgende dag kwam de postbode met een brief voor de kleine Maci.

Het was haar kleine hondje, uit de hemel, die haar “schreef”, haar bedankte voor de tekening en zijn liefde toonde, compleet met een pootvormige “handtekening”.

De postbode, met menselijkheid en altruïsme, maakte de lieve correspondentie tussen het meisje en haar hond mogelijk. En voor Maci was dit echt een enorm geschenk, dat haar gelukkig maakte en haar een beetje dichter bij haar Kendal bracht. Nu weet ze dat haar trouwe viervoeter voor altijd in haar hart zal blijven.

Advertisement
Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt