Een vrouw wordt 109 in isolatie in een verpleeghuis: de kinderen en kleinkinderen vieren haar achter het raam - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Een vrouw wordt 109 in isolatie in een…
De kleine Erin versloeg het Coronavirus op de leeftijd van slechts 6 maanden, ondanks haar ziektes De ouders kunnen hun trouwdag niet met een reis vieren, maar de kinderen organiseren een romantisch afspraakje

Een vrouw wordt 109 in isolatie in een verpleeghuis: de kinderen en kleinkinderen vieren haar achter het raam

Door Janine
1.494
Advertisement

De realiteit van ouderen in verpleeghuizen is zeker niet eenvoudig. Eenzaamheid en een gevoel van verlatenheid kunnen voor deze mensen echt constante bronnen zijn van problemen en een slecht humeur. In een periode als die waarin we ons bevinden, waarin de pandemie van het Coronavirus de ouderen nog meer in gevaar brengt, kan de onthechting van deze mensen van de externe realiteit nog sterker worden.

Daarom kan elk klein gebaar in hun voordeel, een glimlach en een beetje sereniteit, een speciaal geschenk worden. Bessie Hexdall, een bejaarde Amerikaanse, weet er alles van, die midden in de quarantaine haar 109e verjaardag vierde.

via: WGN News

Je leest het goed: deze oma heeft een ongelooflijke mijlpaal bereikt, een leeftijd van drie cijfers met een werkelijk verrassende en bewonderenswaardige vitaliteit. Dit jaar konden Bessie's kinderen en kleinkinderen echter niet bij haar zijn in het verpleeghuis waar ze woont om haar te vieren en haar warmte te geven, dus besloten ze haar verjaardag nog specialer te maken.

Van alle verjaardagen die Bessie heeft gevierd, was dit waarschijnlijk een van de meest bijzondere, zo niet de meest unieke ooit. De afstand die ze moesten houden, telde niet tegenover de warmte die de dierbaren haar gaven. Ondanks dat ze gedwongen werd in haar kamer te blijven, werd Bessie bezocht door de familie. Hoe? Gewoon, vanachter het raam.

Kinderen en kleinkinderen kwamen, gezien de omstandigheden en de onmogelijkheid om de oude vrouw te omhelzen, buiten het verpleeghuis samen om haar te feliciteren en haar een gelukkige verjaardag te wensen. Binnen, in haar kamer, blies Bessie de kaarsjes op de taart uit, waar het personeel van de structuur voor had gezorgd.

Advertisement

Dezelfde staf van het bejaardentehuis droeg een prachtige gedachte aan de ruim honderdjarige oma op en vroeg via Facebook haar net zoveel wenskaarten te sturen als de jaren die ze heeft behaald. Dus nadat ze de 109 kaarten hadden verzameld, gaven ze ze aan de vrouw, die heel blij was met het speciale moment dat ze meemaakte.

We wensen dat Bessie en haar familieleden elkaar snel kunnen omhelzen en vele andere gedenkwaardige gelegenheden persoonlijk kunnen beleven.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt