Een ontroerde moeder fotografeert haar huidige partner en ex-man terwijl ze met de kinderen het ziekenhuis verlaten

Janine image
door Janine

02 Mei 2020

Een ontroerde moeder fotografeert haar huidige partner en ex-man terwijl ze met de kinderen het ziekenhuis verlaten
Advertisement

Helaas heeft een liefdesrelatie niet altijd een gelukkig einde; misverstanden en verschillende standpunten liggen altijd om de hoek, daarom maken stellen vaak ruzie. Deze voortdurende ruzies kunnen in de loop van de tijd leiden tot pijnlijke scheidingen, die nog pijnlijker zijn als er een kind in het spel is. Om deze situatie nog ingewikkelder te maken, kan er in de toekomst een situatie van co-ouderschap ontstaan waarbij een van de twee ouders ondertussen een nieuwe partner vindt.

via Good Morning America

Advertisement
Love What Matters

Love What Matters

Dit overkwam Madison Holley, een moeder uit Ontario, in Canada, die uit een pijnlijke liefdesrelatie kwam met haar ex-partner genaamd Tyler; Madison was zo boos op Tyler dat ze in de eerste paar maanden na de scheiding niets met hem te maken wilde hebben, zelfs niet toen de vrouw een nieuwe relatie begon met Cody, haar nieuwe vriend. Wat de situatie moeilijker maakte was de kleine Cade, die uit de relatie met Tyler was geboren.

De situatie voor Madison was onhoudbaar, totdat Karin, de nieuwe vriendin van Tyler, op het toneel verscheen; Madison beweert dat het Karin was die de verslechterde relatie tussen Tyler en Cade's moeder herstelde.

Advertisement
Love What Matters

Love What Matters

In feite was het Karin, voor het welzijn van de kleine Cade, die Madison en Tyler ervan overtuigde om aan tafel te gaan zitten en open en zonder angst te spreken over de problemen die tussen hen bestonden, het pijnlijke verleden achter zich te laten en langzaam een nieuwe toekomst van hoop, geluk en vreugde voor kleine Cade op te bouwen. Uiteindelijk gingen de twee koppels gevormd door respectievelijk Madison en Cody en Tyler en Karin gezamenlijk eten en zetten elk misverstand opzij.

En het lijkt erop dat Karin, volgens wat Madison vertelt, nu een goede vriendin van haar is geworden! Cody, de nieuwe partner van Madison, die ook alles deed voor het welzijn van het kind, heeft zijn deel als goede co-ouder gedaan.

Love What Matters

Love What Matters

Uiteindelijk werd het verhaal van Madison Holley verteld op Love What Matters met een zeer lieve foto die de diepe betekenis van onvoorwaardelijke liefde lijkt te omsluiten: de foto toont in feite Cody en Tyler die uit een ziekenhuisafdeling komen met de kleine Cade, terwijl in Cody's andere hand het autostoeltje met Waylon, de zoon die Madison met haar tweede levenspartner kreeg.

Hoewel Tyler en Cody alleen Madison gemeen hebben, is de liefde voor hun kinderen groter dan welke berg dan ook om te beklimmen; het maakt niet meer uit dat Tyler de vader van Cade is en dat hij niet meer getrouwd is met Madison, het maakte ook niet uit dat Cody een zoon met haar heeft: het enige dat er echt toe deed, de misverstanden achter je latend, is de onvoorwaardelijke liefde van een vader.

Advertisement