Na hun trouwen, besluiten ze hun leven te veranderen: ze verliezen meer dan 180 kg door samen te trainen - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Na hun trouwen, besluiten ze hun leven…
Een man trekt zijn schoenen en sokken uit en geeft ze aan een dakloze man in moeilijkheden die hij op straat ontmoette Gebottelde koffiecrème: het recept om het thuis te maken met slechts 3 ingrediënten

Na hun trouwen, besluiten ze hun leven te veranderen: ze verliezen meer dan 180 kg door samen te trainen

Door Janine
7.704
Advertisement

Obesitas is een veel voorkomend probleem voor veel mensen: het hectische leven dat we gewend zijn en een ongezonde routine die ons ertoe brengt de voorkeur te geven aan vette en weinig gezonde voeding, voorkomt dat we ons leven op de beste manier leven. De waarheid is dat je met een beetje wilskracht en veel constante lichaamsbeweging niet alleen je lijn, maar ook je leven kunt verbeteren. Lexi en Danny weten dit heel goed en nadat ze getrouwd waren, besloten ze hun leven stap voor stap te veranderen. Het jonge echtpaar had veel overgewicht, vooral Lexi, die begin 2016 219 kg woog - een onaanvaardbaar gewicht dat ook schadelijk is voor haar gezondheid.

De twee ondersteunden elkaar en begonnen hun gewoonten geleidelijk te veranderen: een paar jaar later kunnen ze zeggen dat ze de beste keuze hebben gemaakt!

Lexi wist dat als ze niets aan haar eetgewoonten zou doen, ze waarschijnlijk haar 30e verjaardag niet zou kunnen vieren. Met een gewicht van 219 kg moest ze absoluut iets doen! Ook haar man Danny moest, hoewel wat “slanker", wat afvallen. De twee besloten de uitdaging aan te gaan van een vriend, die hen uitnodigde om minstens 1 maand achter elkaar niet uit eten te gaan, geen alcohol te drinken, en geen snacks of vet voedsel te eten. Het begon allemaal met deze challenge en ging door met dagelijkse lichaamsbeweging.

Je relatie met voedsel veranderen is niet eenvoudig en is misschien wel het moeilijkste obstakel dat moet worden overwonnen. De twee gingen altijd uit eten, voor elk type maaltijd, en als ze thuis moesten koken, aten ze een pizza uit de diepvries. Het is dan ook geen wonder dat ze zo drastisch zijn aangekomen. Gelukkig hebben Danny en Lexi dankzij bewustzijn leren koken en begonnen ze elke maaltijd zelf klaar te maken, waardoor ze zich meer bewust werden van wat ze aten. Samen hebben ze hun krachten gebundeld en gingen ze naar de sportschool.

Advertisement

Wanneer een van de twee zich niet voldoende gemotiveerd voelde om naar de sportschool te gaan, probeerde de ander hem te overtuigen en sterk te zijn. Zo begonnen de twee stap voor stap en kilo na kilo vooruitgang te zien.

Lexi is nu 29 jaar oud en sinds ze is gaan sporten en gezond is gaan eten, is ze 141 kg afgevallen. Je kunt haar vooruitgang zien en haar verhaal volgen op haar Instagram-kanaal. Ook haar man Danny is veel afgevallen: van 2016 tot 2020 verloor hij 43 kg!

Complimenten voor jullie allebei!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt