Een jonge moeder gaat naar het toelatingsexamen van de universiteit met haar zoon in haar armen: "het is een gebrek aan respect" - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Een jonge moeder gaat naar het toelatingsexamen…
4 ganzen worden de Een man besluit een koperen beschermende helm te maken om voor eens en voor altijd te stoppen met roken

Een jonge moeder gaat naar het toelatingsexamen van de universiteit met haar zoon in haar armen: "het is een gebrek aan respect"

17 Juni 2020 • Door Janine
1.552
Advertisement

Karla Méndez Mejía is een 23-jarige jonge moeder die, hoewel ze haar moederschap met vreugde heeft omarmd, zich niet uit het veld liet slaan door de obstakels die de samenleving haar heeft proberen op te leggen, en zelfs niet door de praktische moeilijkheden die natuurlijk horen bij het hebben van een kind. Karla is jong en heeft nog steeds veel doelen te bereiken en vele dromen te verwezenlijken, ook al is er al een uitgekomen: haar lieve baby is zeker de eerste reden waarom ze elke ochtend gelukkig wakker wordt omdat ze moeder is. Karla wil echter ook architect worden en heeft daarom besloten zich in te schrijven voor de faculteit Architectuur aan de universiteit.

Moederschap en universitair onderwijs mogen elkaar niet uitsluiten: een moeder moet altijd het recht behouden om haar professionaliteit te vergroten om zichzelf te verbeteren, zowel op persoonlijk als op werkniveau. Toch had iemand op het internet er moeite mee toen Karla zich presenteerde voor de toelatingstest om naar de universiteit te gaan, met haar 4 maanden oude zoontje in haar armen. De vrouw had geen idee wie tijdens de test op haar baby moest passen, dus besloot ze dapper om het mee te nemen. Moederschap kan en mag geen belemmering zijn voor studie en professionele realisatie. Gelukkig lieten de directeuren van de universiteit, de César Vallejo University, Karla toe om het examen af ​​te leggen met haar baby en alles verliep goed.

Het tedere beeld van Karla die de vragen van de test wil beantwoorden, terwijl haar zoon in haar armen slaapt, heeft zeker tot veel discussies onder webgebruikers geleid. Velen feliciteerden de jonge moeder met haar moed en vindingrijkheid, maar er was ook iemand die zichzelf toestond te schrijven dat dat gebaar “een gebrek aan respect” was tegenover de andere kandidaten: “Ik vind het een gebrek aan respect om een ​​pasgeborene naar een dergelijk examen mee te nemen, waar veel concentratie nodig is", luidde de opmerking, waarin de gebruiker vervolgens verwijst naar het feit dat het kind zou kunnen gaan huilen, waardoor iedereen afgeleid wordt.

Karla liet zich niet intimideren door de negatieve opmerkingen en vervolgde haar weg: "Wees professioneel en ga door” is haar motto om te overleven en op de best mogelijke manier te leven! Daarnaast heeft de jonge moeder een overweging die voor iedereen waardevol kan zijn: "Moeder zijn belet mij niet mijn dromen waar te maken, integendeel, het motiveert me nog meer. Ik wil mijn zoon een beter leven garanderen. Ik weet dat het niet eenvoudig zal zijn, maar godzijdank heb ik de steun van mijn familie en mijn partner, die me aanmoedigen om door te gaan om mijn doelen te bereiken. Ik geef niet op”.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt