De 105-jarige overgrootvader omhelst zijn pasgeboren achterkleinkind in een prachtig tafereel vol genegenheid - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
De 105-jarige overgrootvader omhelst…
Excuses aanbieden zonder ooit echt te veranderen, kan een daad van psychologische manipulatie zijn De elektrische rolstoel van een gehandicapte 9-jarige jongen werd gestolen: geïdentificeerd en gearresteerd

De 105-jarige overgrootvader omhelst zijn pasgeboren achterkleinkind in een prachtig tafereel vol genegenheid

Door Janine
7.972
Advertisement

Er zijn beelden die de kracht hebben om ons duizenden dingen te vertellen zonder dat ze woorden of uitleg vereisen. We hebben het over al die foto's die van zichzelf een enorme kracht hebben en het vermogen om ons te laten nadenken over de belangrijke aspecten van het leven en de mensen om ons heen.

Denk bijvoorbeeld aan het verstrijken van de tijd en de opeenvolging van generaties. Het is absoluut ongelooflijk - en nogal verontrustend - om na te denken over hoe we van de ene op de andere dag ouder zijn geworden, protagonisten van een nieuwe cyclus, met nieuwe mensen, nieuwe behoeften en nieuwe perspectieven, totdat we op hoge leeftijd zijn. Dit is waarschijnlijk ook wat de vader van de kleine Easton, een baby van vijf dagen oud, dacht toen hij hem aan zijn overgrootvader gaf, een man met de eerbiedwaardige leeftijd van 105 jaar.

De foto beschrijft een situatie die helaas niet alle kleinkinderen of overgrootouders het geluk hebben te ervaren. James Herald Spring, bijgenaamd "Pop" door zijn familie, had echter de uitgelezen kans om zijn achterkleinzoon Easton, een wezen dat net op de wereld was gekomen, in zijn armen te houden.

Het contrast tussen een honderdjarige als "Pop" en een pasgeboren baby als Easton is gewoon indrukwekkend, teder en tegelijkertijd ontroerend. Overgrootvader en achterkleinzoon omhelzen elkaar fysiek en emotioneel in een video die in korte tijd het web rond is gegaan en veel gebruikers heeft ontroerd. Het nieuwe leven dat Easton vertegenwoordigt, lijkt James vreugde, kracht en vitaliteit te geven, ondanks dat er meer dan een eeuw verschil is tussen hen.

Advertisement

De relatie die is ontstaan ​​tussen overgrootvader en achterkleinzoon is echt iets bijzonders: ondanks de leeftijd en de "kwalen" als gevolg van de ouderdom, is James een geweldige overgrootvader, zodra hij kan, communiceert hij met zijn achterkleinzoon, lacht hij en probeert hij hem genegenheid en nabijheid te laten voelen. Verleden en heden met elkaar vergeleken dus, in een verbintenis onder het teken van liefde, in staat om in een oogopslag vreugde, hoop en vertrouwen te geven. We hopen dat de kleine Easton, voor James, een echt medicijn kan zijn tegen verdriet en eenzaamheid!

Hieronder is de video die de tedere overgrootvader laat zien die zijn achterkleinzoon in zijn armen houdt:

https://www.youtube.com/watch?time_continue=69&v=vA9D0dc-cbQ&feature=emb_logo

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt