Een hond wordt achtergelaten op een parkeerplaats: ze huilde 3 dagen in de hoop dat ze terug zouden komen om haar op te halen - BekijkDezeVideo.nl
x
Een hond wordt achtergelaten op een…
Een gehandicapte jongen bezoekt het graf van zijn moeder om haar te vertellen dat hij is afgestudeerd: “Het is me gelukt” Het tulpenfestival is afgelast vanwege covid: de organisatie schenkt honderden bloemen aan een verpleeghuis

Een hond wordt achtergelaten op een parkeerplaats: ze huilde 3 dagen in de hoop dat ze terug zouden komen om haar op te halen

07 Juli 2020 • Door Janine
3.211
Advertisement

Niets is zo wreed als het opzettelijk verlaten van een levend wezen; of het nu een baby of een huisdier is, ze weggooien alsof het vuilniszakken zijn, is een onverantwoordelijk gebaar, verstoken van enige empathie en vooral tegen alle moraal in. Om deze reden was de arme hond, hoofdrolspeler van dit ontroerende verhaal van verlatenheid en vervolgens haar redding, het slachtoffer van een verachtelijke daad, waarvan de daders nog niet zijn geïdentificeerd.

De arme Samantha werd achtergelaten op een grote parkeerplaats in de stad Memphis in Tennessee; sinds de arme hond daar blijkbaar in de steek was gelaten, huilde ze dag en nacht, wachtend tot haar baasjes terugkwamen om haar op te halen. Gelukkig merkte Mary Murphy van de vrijwilligersorganisatie van Arrow Dog Rescue haar op, hoewel het wat tijd kostte voordat de hond vertrouwen in haar kreeg.

De eerste drie dagen wilde Samantha helemaal niet in de buurt van Mary komen, ze was angstig en ervan overtuigd dat haar baasjes zouden terugkeren, maar toen kreeg de vrouw een briljant idee: ze nam haar hond mee om te begrijpen of zich tussen haar soortgenoten een soort wederzijds vertrouwen kon ontstaan; gelukkig werd haar geduld en doorzettingsvermogen beloond en negen dagen nadat Samantha in de steek werd gelaten stond ze Mary toe om dicht bij haar te komen en veilig naar de Arrow Dog Rescue te worden gebracht.

Haar verhaal werd gedeeld op sociale media en in een mum van tijd werd het hondencentrum overspoeld met verzoeken om Samantha een nieuw thuis te geven. En een nieuw thuis vol liefde heeft ze gevonden!

Advertisement

Samantha is adopted!! Happily ever after from here on out! Over 150,000 have seen her video in Sams club in Memphis TN....

Pubblicato da Arrow Dog Rescue-Animal Rescue Revolution on Wheels su Martedì 29 dicembre 2015

Hoewel het lang duurde om vertrouwen te krijgen in haar nieuwe menselijke familie, heeft Samantha nu niet langer de angsten en onzekerheden waarmee ze in Mary Murphy's toevluchtsoord was aangekomen!

Het verhaal van Samantha laat zien hoe loyaal honden zijn, hoe slecht ze ook worden behandeld, maar laat ook zien dat hondenbezitters zich noodzakelijkerwijs volledig moeten inzetten om een ​​viervoetige vriend op te willen voeden, zonder het risico diepe psychologische verwondingen te veroorzaken als ze dan besluiten om hun huisdier niet te kunnen houden.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt