Deze Siamese tweeling is tegen alle verwachtingen in geboren: nu gaan ze naar de basisschool - BekijkDezeVideo.nl
x
Deze Siamese tweeling is tegen alle…
Een styliste viert haar 71 jaar door foto's te delen waar ze 30 jaar jonger lijkt te zijn Manisch schoonmaken kan schadelijk zijn voor de gezondheid: dat suggereert een wetenschappelijk onderzoek

Deze Siamese tweeling is tegen alle verwachtingen in geboren: nu gaan ze naar de basisschool

11 Juli 2020 • Door Janine
21.076
Advertisement

In 2014 werd een echtpaar uit Jacksonville, in Florida, door medisch specialisten gewaarschuwd dat de tweeling die ze verwachtten Siamees was en dat ze aan elkaar vastzaten; een bijzondere medische situatie die waarschijnlijk zou hebben geleid tot een extreem moeilijke geboorte en de lage overlevingskansen van de tweeling. Daarom hadden de artsen Michelle Brantley en Bryan Mirabal gewaarschuwd dat het beter was om de zwangerschap te beëindigen...

via: NewsBreak

Who is who!?! Conner Carter

Pubblicato da Prayers for Carter & Conner su Martedì 26 maggio 2020

Het echtpaar uit Jacksonville besloot echter de zwangerschap voort te zetten, ondanks het risico; Michelle en Bryan hadden het leven gekozen voor hun twee baby's, ondanks dat artsen hen vertelden dat het onwaarschijnlijk was dat de zwangerschap de 32 weken zou halen, omdat de tweeling maar 25% kans had om te overleven. Hoe dan ook, Michelle's zwangerschap verliep zonder grote problemen en Carter en Conner Mirabal werden geboren op 12 december 2014; de tweeling deelde een lever en het darmkanaal en hun buikwand was niet volledig gesloten.

Een paar uur na hun geboorte onderging de tweeling hun eerste operatie om de schade aan de organen te herstellen; desondanks overleefden ze het en gaven hun familie hoop voor de toekomst, ze bleven vervolgens 5 maanden in de couveuse in afwachting van de scheidingsoperatie.

I mean, come on 🥰🥰🥰 these two have accomplished and been through SO much in their short lives. Between being born...

Pubblicato da Prayers for Carter & Conner su Venerdì 29 maggio 2020

In mei 2015 werd de twee Siamese tweeling, ondanks onzekerheden, uiteindelijk met groot succes geopereerd door een team van 17 chirurgen; en als Conner en Carter in de daaropvolgende jaren met andere interventies en intensieve therapieën werden geconfronteerd, hebben ze echter één ding goed onder ogen gezien: het leven en de vreugde om de geliefde kinderen van een liefhebbend gezin te zijn. In een Facebook-bericht in mei 2020 vierden de ouders van de tweeling het "diploma" van de kleuterschool van Conner en Carter.

Als je bedenkt dat de kans op geboorte van deze twee prachtige kinderen erg klein was... en nu genieten ze van een lang, gezond en gelukkig leven!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt