Ze vocht tegen leukemie om haar tweeling ter wereld te kunnen brengen: vaarwel Susie, dappere moeder - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Ze vocht tegen leukemie om haar tweeling…
Een stel dat hun baan heeft verloren, zingt en speelt op straat om hun baby eten te kunnen geven Van bedelaarster tot model: het verhaal van het arme meisje wiens leven is veranderd door een foto

Ze vocht tegen leukemie om haar tweeling ter wereld te kunnen brengen: vaarwel Susie, dappere moeder

Door Janine
10.319
Advertisement

Er zijn verhalen die de kracht hebben om veel mensen te inspireren en te ontroeren en met hun kracht slagen ze erin ervoor te zorgen dat anderen doorgaan met vechten, ondanks alle moeilijkheden waar het leven ons tegenover kan zetten.

Niet altijd gaat alles op de best mogelijke manier, maar het is belangrijk om het te proberen en te vechten. Dit wordt aangetoond door het verhaal van Susie, een moeder van vijf kinderen die er alles aan deed om de leukemie die haar had getroffen te verslaan, maar helaas heeft ze het niet gered.

via: ABC13 News

Toen bij Susie Rabaca, uit Zuid-Californië, leukemie werd vastgesteld, was ze zwanger van een tweeling en moeder van nog drie kinderen. Een situatie die op zijn zachtst gezegd dramatisch is, maar deze zeer sterke vrouw liet zich niet uit het veld slaan. Haar familie stond aan haar zijde, op zoek naar een beenmergdonor die het beste bij haar paste, en haar verhaal ging snel de wereld rond.

De zoektocht was succesvol, evenals de transplantatie, waardoor ze haar tweeling, Ryan en Rainey, op de wereld kon zetten. Helaas kwam de ziekte waar Susie aan leed weer terug en een paar maanden later had ze wederom een beenmergdonatie nodig. Deze keer was er echter niet genoeg tijd en werd Susie overweldigd door de ziekte, die simpelweg te agressief was om te worden verslaan.

foto: GoFundMe

Susie heeft het niet gered en is op 38-jarige leeftijd overleden. Tot haar laatste momenten was het hele gezin, inclusief de kinderen, dicht bij haar, hielp haar en gaf haar moed in haar strijd. Om het gezin te helpen en geld in te zamelen voor de opvoeding van de kinderen, werd een GoFundMe-pagina gecreëerd die veel donaties ontving.

De strijd van Susie heeft iedereen een heel sterke reden voor kracht en inspiratie gegeven, omdat het heeft aangetoond dat je in deze situaties nooit op moet geven. De herinnering en de "krijgers" -geest van de vrouw zullen in de kleine Ryan en Rainey leven, evenals in de andere 3 kinderen, die er zeker van kunnen zijn dat hun moeder altijd aan hun zijde zal staan ​​om hen te beschermen en aan te moedigen.

Advertisement
foto: GoFundMe
Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt