Man en vrouw houden voor de laatste keer elkaars hand vast na 62 jaar samen doorgebracht te hebben - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Man en vrouw houden voor de laatste…
12 afbeeldingen vol positiviteit die het vertrouwen in de goedheid van mensen zal herstellen Een jongen legt meer dan 2000 km af om een ​​hond naar zijn terminaal zieke baasje te brengen

Man en vrouw houden voor de laatste keer elkaars hand vast na 62 jaar samen doorgebracht te hebben

Door Janine
9.366
Advertisement

Tegenwoordig is het zeldzaam om twee mensen te vinden die een leven lang samen zijn. Het is voor een stel al moeilijk om na 5 of 10 jaar niet uit elkaar te gaan; laat staan ​​om nog langer bij elkaar te blijven. Er zijn echter mensen die, ondanks de jaren en tegenspoed, alle doelen overtreffen met onwankelbare zorgeloosheid en loyaliteit.

Voor deze uitzonderlijke individuen is afscheid ondenkbaar. Dus wanneer hun tijd op aarde eindigt, eisen de lichamen een laatste afscheid, voordat de zielen voor altijd bij elkaar blijven.

Dit is wat er gebeurde met John en Marjorie Wilson, een stel uit het Verenigd Koninkrijk, respectievelijk 92 en 88 jaar oud. De twee trouwden in 1958. Bij hem werd in mei 2020 kanker in het eindstadium vastgesteld. Een ziekenhuisopname in het Queen's Hospital Burton was dus noodzakelijk. In dezelfde instelling werd zijn vrouw al behandeld, maar stond op het punt te worden ontslagen. Gezien de omstandigheden van de man besefte de medische staf dat de twee elkaar waarschijnlijk nooit meer zouden zien.

Op verzoek van Emma, ​​de zus van Marjorie, werden de bedden van de echtgenoten in dezelfde kamer naast elkaar geplaatst. Ze werden een tijdje alleen gelaten, zodat John de gelegenheid had om afscheid te nemen van zijn geliefde vrouw, terwijl hij haar hand voor de laatste keer vasthield.

Emma was, niet zonder moeite, in staat om een ​​foto van het tafereel te maken om deze met de familie te delen. John is helaas op 15 juni overleden in zijn huis. Zijn zoon Kurt schreef een ontroerende brief aan de medewerkers van het ziekenhuis en bedankte hen allemaal voor de grote beschikbaarheid en menselijkheid die aan zijn ouders werd getoond.

De ontroerende foto werd vervolgens op internet gepubliceerd. In die laatste blik lijkt de man bijna te zeggen "lieverd ik moet gaan, jij blijft nog wat langer, wanneer je wilt zul je me vinden, wachtend op jou”. Het is moeilijk om naar hen te kijken zonder een traan te laten. We wensen dit echtpaar echter dat het geen vaarwel was, maar alleen een tot ziens.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt